nlc.hu
Nyereményjátékok
Próbáld ki, kóstold meg az Interfoodot!

Próbáld ki, kóstold meg az Interfoodot!

Az Interfood egy meghatározó szereplő a fogyasztásra kész, egy adagos kiszerelésű házhoz szállításával foglalkozó cégek piacán. A négy éves születésnapunk alkalmából szervezett akciónk keretében a 16. hétre szóló megrendelés értékéből 20 % kedvezményt nyújtunk. Próbáld ki, kóstold meg az Interfoodot!

Próbáld ki, kóstold meg az Interfoodot! Az Interfoodról, holott a legnagyobb szolgáltatók közé tartozik ritkán lehet hallani. Ennek oka, hogy azt az összeget, amit sokan mások marketingre költenek mi a termékre fordítjuk, ezért nincs szükségünk marketingre. Az alapanyag-választástól a főzésig illetve élelmiszerbiztonságon át mindent megteszünk, hogy termékünk a lehető legmagasabb színvonalú legyen. Ez a hozzáállás beszállítónk illetve munkatársaink kiválasztásakor a legfőbb szempont. A tulajdonosok tudatosan felvállalt célja, hogy az étterminél jobb (!) minőséget nyújtsanak rendkívül kedvező áron. Első osztályú, kizárólag friss alapanyagok naprakészen kerülnek a konyhára. A főzés során adalékokat illetve tartósítószert egyáltalán nem alkalmazunk, a „chook&chill” technológiának köszönhetően, (melynek során az ételeket fõzés után gyorshűtéssel 2 celsiusra hűtjük) ételeink megőrzik zamatukat és biztonsággal szállíthatók még a legnagyobb nyári melegben is. A HACCP elõírásainak betartását beszállítóinktól is megköveteljük.

 

Szolgáltatásunk munkanapokon vehető igénybe.
Az ételek kiválasztása alapvetõen heti elõrendeléses rendszerben történik, de akár a szállítást megelõzõ napon 15:00-ig megrendelheti, megváltoztathatja, vagy lemondhatja ebédjét!

 

Próbáld ki, kóstold meg az Interfoodot!

 

Aktuális választékunk heti étlapunkon illetve weboldalunkon tekinthetõ meg.
www.interfood.hu

Választékunk naponta közel negyven féle ételt jelent, közte leves, főzelék, frissensült, egytálétel, saláta és desszert. Majdnem minden ételből kínálunk „kis adag” változatot is. Kínálatunkat folyamatosan frissítjük, igyekszünk a hazai étkezési szokásoknak megfelelő legnépszerűbb ételeket kiválasztani, de egyúttal lehetőséget kínálunk kifejezetten egészségbarát, kalóriaszegény étrend kialakítására is. Saláta és wellness sorainknak választékát és receptjét cégünk dietetikus szakértője állítja össze. Ételeinket az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás alapelveinek megfelelően tervezzük.

Próbáld ki, kóstold meg az Interfoodot!

 

Ebédedhez stresszmentes, nyugodt perceket kívánunk, és nem utolsó sorban: JÓ ÉTVÁGYAT! KÓSTOLD MEG ÍZEINKET!

Próbáld ki, kóstold meg az Interfoodot!

 

Szolgáltatási területünk: Budapest és vonzáskörzetén kívül Székesfehérvár környéke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top