Nyereményjátékok

Képzelj el egy új világot magadnak

Egy hullám dinamikus, elegáns és folyton változik - játékos, de elég hatalmas, hogy hegyeket hordjon el. Pont, mint a képzelet. Szeretnéd, hogy ez az erő neked dolgozzon?

Egy üres lapot, amely csak arra vár, hogy teleírd. Amit látsz, még nem a valóságod, azt később teremtheted meg, kedved szerint Közeledik a képzelet hulláma. Lovagold meg az Esprit Imagine parfümjével.

Már a parfüm doboza is a hullámzást követi. Egy illúzió, mely felkavarja a képzeletedet. Készülj a váratlanra. Első pillantásra az üveg egyszerű téglatestnek tűnik. Nézd meg jól. Az alján található hullám valójában üreges, és a folyékonyságot idézi. Hogy fokozzuk ezt az innovatív részletet, a kivágott rész egy vékony fémlappal kapcsolódok az üveghez. A női lágy barack, míg a férfi elegáns fekete színben pompázik.

Az egyedi üvegekben olyan Illatok várnak rád, amelyeket a képzelet és az érzékek játékai ihletettek.

Imagine a férfinak. Pezsdítően hat a fejillatban található keserűnarancs, citrom és kávébab, amelynek mélységet és gazdagságot ad a vibráló virágok együttese, a geránium és ibolya. Egy illat, amitől a pasid a modern férfiasság két lábon járó kinyilatkoztatásává válik. .

Imagine a hölgyeknek. A mandarin ragyogása és a friss rózsabors vezet át egy virágos szívillatba, melynek középpontjában a lila heliotrop, osmanthus és fehérhúsú őszibarack áll. Ellenállhatatlan, érzéki erőt sugároz a bourbon vanília és a pézsma, mely a legtovább tündököl ebben a virágos-keleties-fás illatban. Intenzív élményt nyújt, miközben felerősíti nőiességünket. Mások képzeletét is beindíthatod.

Képzelj el egy világot, ahol minden lehetséges

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top