Nyereményjátékok

Rózsaszín Ragyogás

A pezsgő a borok királynője. Közel háromszáz éves története során ez a nemes ital az elegáns estélyek és az exkluzív partik elengedhetetlen kellékévé vált.

Rózsaszín RagyogásAz első pezsgőt, melynek receptjét sokáig titok övezte, a XVII. és a XVIII. század derekán egy francia szerzetes, dom. Pierre Perignon készítette, és néhány száz esztendő alatt a siker, csillogás és pompa szinonímájaként vonult be a történelembe.

Gondoltad volna, hogy ez a nemes ital a parfümkészítőknek is ihletet adott? Ez a különleges összetevő ugyanis egy különleges énekesnő, Kylie Minogue új illatában játszik fő szerepet.

Kylie így nyilatkozott az új parfümjéről, amely a Pink Sparkle nevet viseli: “A Pink Sparkle-lel az volt a célom, hogy egy olyan elegáns, életvidám illatot hozzak létre, melyet jó viselni, mely egy új, boldog és csodálatos világba repít el minket, nőket. Ezt a kifinomult parfümöt minden nőnek ajánlom, aki harmóniában szeretne élni önmagával és a világgal.”

Kylie aurája különleges, szinte körberagyogja az énekesnőt. Ennek az üvegcsébe zárt pozitív kisugárzásnak és életerőnek az esszenciája a Pink Sparkle, vagyis a Rózsaszín Ragyogás.

A parfüm mámorító illata feleleveníti bennünk a partik vibráló hangulatát és a pink pezsgő gyöngyöző selymességét. A Pink Sparkle visszaidézi az énekesnő soha nem múló jókedvét és ragyogását. A gyöngyözően friss barack, a szeletnyi grapefruit és a völgyben nyíló liliom illatjegyei mind felfedezhetőek a parfümben.

Rózsaszín Ragyogás

Egy elbűvölő illatesszencia, egyedülálló külsőt érdemel. A Pink Sparkle üvegcséjén áttűnő napfény látni engedteti a rózsaszín szinte minden árnyalatát.

A parfüm palackjának gömbölyded formája és pezsgősdugót idéző kupakja, melyet vékony fémháló is körbe fut, felidézi a partik felejthetetlen hangulatát. Mindezek összessége teszi a Pink Sparkle-t felbecsülhetetlen, egyedi ékszerré.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top