Nyereményjátékok

Európa nyári varázs csomagajánlat!

Már javában tombol a jó idő, itt az idő megtervezni a nyári vakációt! A hévízi Hotel Európa fit****superior idén is újdonságokkal, aktív programokkal, vízi élményekkel várja a családok minden tagját a legkisebbektől a nagyszülőkig!

Európa nyári varázs csomagajánlat!

A gyerekek sem fognak unatkozni, hiszen vadonatúj programokkal várják őket! Óvó nénink Pán Péter világába röpíti az aprónépet, ahol a kreativitásé, és az álmok valóra váltásáé a főszerep.

Kalózok ébredése, Csingilig kuckója, Sohaország 10 próbája mind-mind szerepelnek repertoárunkban.

A programokon kívül fantasztikus kedvezmények is várják a gyerekeket – 10 éves korig a szállás félpanzió egész nyáron INGYENES!

 

Európa nyári varázs csomagajánlat!
A felnőtteket, a pihenni és felfrissülni vágyókat az Acapulco élménymedence mellett vadonatúj VITALIUM Medical Wellness Centrum kényezteti egyedülálló kezelésekkel, megszépült környezetben!

 

A hölgyeknek, a csajos kikapcsolódásra vágyóknak és a sörkedvelőknek a szálloda külön meglepetésekkel kedveskedik, Szépségéintézetünkben jobbnál-jobb kényeztető kezelések között válogathatnak!

 


Európa nyári varázs csomagajánlat!

Érvényes: 2010. 08. 31.

Tartalma: 7 éjszaka félpanzióval – bőséges vitál büféreggelivel és -vacsorával, magyaros és nemzetközi ételekkel, diétás-, reform- és ínyencválasztékkal ! A ház szauna- és fürdővilágának korlátlan használata: élményfürdő, gyógymedence, whirlpool, külső- és belső uszoda, nyáron Acapulco családi medence, Kneipp medence, finn szaunák, gőzfürdő, tepi-caldarium, frigidarium, fitness terem, gyermekjátszószoba és játszótér használat, fürdőköpeny használat. Változatos szórakoztató és aktív ingyenes programok az állandó heti programajánlataink részeként.

Európa nyári varázs csomagajánlat!

 
A csomag 7 éjszakára már 114 900 Ft / fő ártól foglalható!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top