nlc.hu
Nyereményjátékok
Laci bácsi utazása folytatódik

Laci bácsi utazása folytatódik

Az ország Laci bácsija már a fél Világot bejárta a Teletál csapatával. S hogy mostanra mit tartogat nekünk? Az étkezési kultúrák origóját, egy valódi gyöngyszemet a világ gasztronómiai repertoárjából.

Akik figyelemmel kísérték eddigi kalandozásait, láthatták már tevegelni Afrikában, barangolni az indiánok földjén, és tavaly Franciaországból is sok finom falattal tért haza.

Az idei év elején pedig az egzotikus India ízvilágát hozta el otthonunkba.

 

Laci bácsi az örök fáradhatatlan!

Ahogy múlnak az évek, egyre bővül a rajongótábora a Teletál Ételfutárnál.

Újabb és újabb ötletekkel, különlegességekkel rukkol elő, mely az egyes nemzetek gasztronómiai kincseit kedvelőknek nyújt felejthetetlen kulináris élményt.

S hogy mostanra mit tartogat nekünk?

Az étkezési kultúrák origóját, egy valódi gyöngyszemet a világ gasztronómiai repertoárjából:

A GÖRÖG KONYHÁT!

A mítoszok országából fantasztikus ételekkel, páratlanul finom ízekkel tért haza hozzánk, s élményeit egy csokorba szedve szeretne Neked is kedveskedni a 23. héten a már megszokott módon egy egész heti akció keretében.

Bizonyára sokat hallottál már a görög étkezési hagyományokról, vagy kóstoltál már tradicionális görög ételeket, melyek világszerte rendkívül híresek és népszerűek.

Ezeket az ételspecialitásokat Benke Laci bácsi és a Teletál Ételfutár jóvoltából most Te is élvezheted!

Nem kell mást tenned, mint a www.teletal.hu oldalra ellátogatni, és az ételeket (akár egy egész hétre) megrendelni, hogy egy héten át akár az otthonodban vagy a munkahelyeden Te is a GÖRÖG PARADICSOMBAN érezhesd magát.

A GÖRÖGORSZÁG ÍZEI AKCIÓ keretében található ételekről (mint ahogy a Teletál Ételfutár összes többi ételéről is) a weboldalunkon fényképpel ellátva bővebb tájékoztatást kaphatsz.

S van egy különösen jó hírünk számodra!

Laci bácsi utazása folytatódik

 

Amennyiben a görög ételeket az R sorban található menüben egész hétre megrendeled, egy exkluzív hűtőmágnessel ajándékozunk meg!

SŐT! A heti GÖRÖG MENÜT rendelők között kisorsolunk egy felejthetetlen vacsorát két fő részére a Zorbas Taverna Étterem felajánlásával.

Kalandra fel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top