Nyereményjátékok

Csobbanj egészségesen!

Kevesen gondolnátok, hogy mennyire nem használjuk ki azt, hogy Magyarországon közel 1300 termálvíz-forrás található, melyek összetevőik, hőmérsékletük révén fejtik ki gyógyító hatásukat. Az ezekben a vizekben való különböző fürdőzési lehetőségek, az iszapkezelések, valamint ivókúrában történő fogyasztásuk kombinációja jelentik azokat a tradicionális spa (ami a latin sanus per aquam - azaz vízzel gyógyítani - kezdőbetűinek rövidítése) kezeléseket, amelyek főként mozgásszervi, reumatikus és emésztőszervi megbetegedések gyógyítását segítik.

Csobbanj egészségesen!Van azonban a spa élménynek egy sokkal közismertebb és szélesebb körben elterjedt formája is, amely a wellness-hez kapcsolódik. A wellness nem más, mint a test, a lélek és a szellem harmóniájából fakadó általános „jó érzés”.

Ebbe beletartozhat a relaxáló termálvizes fürdőzés, a szauna, a masszázs, a mozgás (pl. jóga, pilates, wai tan kung), de ugyanígy a szépségápolás, kozmetikai kezelések és természetesen az egészséges étrend is.

A spa & wellness igazi értéke az ellazulás, stresszoldás. Különösen kellemes nyáron a szabadtéri sportolás, fürdőzés után egy aroma-masszázzsal, majd finom és egészséges ételekkel, italokkal kényeztetni magunkat.

Próbálj ki egy egészséges nyári csobbanást valamelyik Danubius Health Spa Resort szállodában Hévízen, Bükfürdőn, Sárváron vagy Budapesten, a Margitszigeten! 4 éjszaka “wellness” nyaralás csupán 3 éjszaka áráért már 47 900 Ft/fő ártól.

Szeretnéd visszanyerni a teljes nyaralásod árát? Játssz a www.csobbanas.hu weboldalon, ahol további értékes ajándékokat nyerhetsz, akár egy wellness hétvégét félpanzióval!

Csobbanj egészségesen!

Ha pedig szeretnél egy névre szóló, 1000 ponttal feltöltött (melyet 250.000 Ft elköltésével kaphatnál) Danubius Euro Points kártyát kapni, ugyanitt további fontos információkhoz juthatsz.

Nyaralásodat üdülési csekkel is fizetheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top