nlc.hu
Nyereményjátékok
Fogyj, mintha könyvből olvasnád!

Fogyj, mintha könyvből olvasnád!

Enni és fogyni. Képtelenség? Nem, nem az. Van képünk hozzá. Sok. Élő, létező, kizárólag evéssel életében először sikerrel lefogyott nő és férfi képe.

Fogyj, mintha könyvből olvasnád!Nem trükkel, nem számítógépes retusálással, nem kínzóeszköznek is beillő edzőgépekkel és gyötrelmes koplalással fogytak le, hanem az ABC Fogyókúra Rendszer étrendjeivel. Nem kórházban, nem betegségként megélve a diétát, a javuló egészségi állapotot és látványosan vonzóvá váló külsőt. Ezek az emberek mosolyogva, a felfedezés és a sikerélmény örömével gazdagodva változtatták meg gyökeresen az életüket.

Képeik megtalálhatók abban a könyvben, amelyet nem azért adunk mindenki kezébe, hogy csodálkozva vagy irigykedve, keserűséggel vagy a szurkoló tiszta örömével végignézzék őket, hanem azért, hogy megtanulják, megértsék, hogyan, mitől és miért sikerült a Zsírégető Klub tagjainak elérni a kitűzött álomsúlyt, és meggyőződjenek arról, hogy minderre BÁRKI képes.

Csak ettem, és fogytam. Nem módszer. Megoldás. Ez áll a könyv címlapján, a hátsó borítóján pedig néhány Alapvetés:

„Ez nem egy hagyományos könyv. Az egyszerűség kedvéért nevezzük könyvnek, de valójában egy olyan kötet formájú, gondolkodást átalakító rendszer, amely felszabadít, új barátokat ad, és elindít a fáradság nélküli, kényelmes fogyás felé.

Kis túlzással úgy is mondhatnánk: ez egy könyv alakban működő varázslat.

A használata egyszerű. Első ránézésre olyan, mint egy szótár. Annak látszik, ám sokkal többet adhat. Fejezetek helyett szócikkeket találsz benne, melyek a neked tetsző sorrendben olvashatók. Haladhatsz az ábécé szerint, de ha valamelyik téma jobban érdekel, nyugodtan lapozz oda! Kezdheted az elején, a végén vagy a közepén – a végeredmény szempontjából ez teljesen mindegy. Akármilyen sorrendben is fogadod be a leírt ismereteket, a rendszer hatással lesz rád. Megtudod például, hogyan lehet lefogyni evéssel. Rájössz, hogy miért hizlal a koplalás. Megismered az ABC-rendszert, és rádöbbensz, mitől fogytak le kényelmesen több mint tízezer kilót a Zsírégető Klub tagjai…. …Így, ebben a formában senki más nem olvashatja el ezt a könyvet rajtad kívül. Közben pedig Te magad is átalakulsz. Kívül és belül egyaránt….

Mert tudnod kell: ez a könyv nem csupán olvasnivaló. Működik. Miközben foglalkozol vele, hatással lesz rád. Olykor szinte kézen fogva vezet… …nem fontos a megszokott sorrendben haladni. Minden út elvezet a felismeréshez. A varázslat mindenképp működik.”

Fogyj, mintha könyvből olvasnád!
 

 

Lehet benne kételkedni, lehet nem hinni mindazt, ami ebben a könyvben feketén-fehéren leíratott. Lehet kipróbálás, megtapasztalás nélkül elmenni mellette, esélyt sem adva magunknak, hogy képesek vagyunk valami hihetetlen, de egyáltalán nem lehetetlen teljesítményre.

Ez a könyv egy lehetőség. Elmehetsz mellette. Akkor nyilvánvalóan nem AKAROD elhinni, hogy van fogyókúra teljesíthetetlen feltételek, gúzsba kötő korlátok, sanyargató akadályok nélkül. Nem akarod befogadni, hogy van esélyed, van lehetőséged, lehet sikered szerencse nélkül, megváltozhat az életed csakis attól, hogy eszel és fogysz. Miért? Mert eddig csak ettél és híztál. Nem volt elég? Ha a válaszod igen, csak egy lépés van hátra: egyél és fogyj, mintha könyvből olvasnád!

www.zsiregetoklub.hu

 

Fogyj, mintha könyvből olvasnád!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top