Nyereményjátékok

Brandet épít a Navona by Pastell

"Lelkesedés a szépség iránt – hogy tökéleteset alkossunk"- ez Megla Rózsa ruhatervező krédója, amelyet immár tizenöt éve példáznak gyönyörű ruhái. A Navona by Pastell márciusban nemcsak idei tavaszi kollekcióját mutatta be, hanem új, belvárosi szalonját is. Exkluzív divatbemutatójával új hagyományt is teremt.

Brandet épít a Navona by PastellAz egyénre szabott eleganciát nemcsak hirdető, de azt a hétköznapi gyakorlatban meg is valósító Navona by Pastell márka szalonja üde színfolt a plázák, méregdrága szalonok és kínai üzletek mai budapesti kavalkádjában.

Bár tizenöt évnyi tapasztalattal rendelkezik, Megla Rózsa és az általa vezetett márka a Navona, mégis idén márciusban új módon jelenik meg a hazai divatvilágában, trendeken kívüli, nőies, finom vonalvezetésű és anyagú ruháival.

A business, az alkalmi-esküvői és a casual viseletek valamint a cégeknek kínált formaruhák egyaránt megtalálhatók a termékpalettán. Mindegyik darabra jellemző a fiatalos elegancia, a női vonalakat előnyösen hangsúlyozó, egyszerű, letisztult vonalvezetés és díszítés.

A Navona by Pastell márkát a divattervező által megkövetelt minőség és professzionizmus jellemzi, a ruhák az elegáns, nőies, modern vonalvezetést, izgalmas alapanyag választás mellett is kényelmes viseletet fémjelzik, és ami nem utolsó szempont: megfizethető árakon.

Szolgáltató szalon

A szalonból a vásárlók saját méretre készített kollekciókkal és személyre szabott tanácsadással térhetnek haza.

„Nálunk a vásárló az első. Az egyéni elképzeléseket formába öntve, egyedi igényeket figyelembe véve alakítjuk ki a vásárlóink ruhatárát” – hangsúlyozza Rózsa.

A Navona by Pastell szlogenje:

„Méretére hangoljuk a divatot”

Brandet épít a Navona by Pastell

 

Brandet épít a Navona by PastellA minőség: garancia

A korábban Pastell Studio, ma már Navona by Pastell néven készülő ruhák a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek: első osztályú olasz-francia gyártmányú, csak természetes alapanyagú textilből készülnek. Ugyanez igaz a tervező által kedvelt fényes ún. kent felületű anyagokra is, amelyek az egyszerű blézernek vagy nadrágnak is elegáns csillogást kölcsönöznek. Ez a legújabb fejlesztésű fólia bevonatnak köszönhető, amely azonban csak a látványnak szól, hiszen természetes alapanyaguk miatt viselésük kényelmes, praktikus.

Exkluzív házi bemutatók

A márciusban megtartott zártkörű bemutatón elsősorban a divatszakma képviselői tekinthették meg a tavaszi modelleket.

Az új szalon egy új korszak kezdetét is jelöli: az eddig felhalmozott tapasztalat és szakértelem kamatoztatását, a szakma, a divatvilág szempontjából pedig a személyes kapcsolattartás, és a „szolgáltató show-room” fogalmának meggyökereztetését.

 

Brandet épít a Navona by PastellMi is jártunk a divatbemutatón! »

 

Ruhák – a prêt-àporter jegyében

A kollekcióra jellemző, hogy a prêt-à-porter jegyében a tervező kerülte a túldíszítést, a finom, decens eleganciának hódoló darabokat inkább rafinériával, paszománnyal, raffolással, az anyagok továbbgondolásával, gyűréssel bolondította meg és tette ezzel hétköznapibb, hordhatóbb viseletté.

Az első, casual darabok gyöngyszürkében tündököltek, változatos fiatalos szabással, cipzáros felsővel, gumihúzású szoknyával, Marilyn-fejes míderrel variálva. A tavaszt idézte az ezüstszürke, a világos homok, a bézs színvilág is, de a nyarat is belopták a kifutóra a pasztell-fagylalt árnyalatok.

A reneszánsz Velence házfalain látni azt a lazacos rózsaszínt, amit a sanzsan taft kosztüm a bimbós-pasztellrózsás paszománnyal képviselt, tökéletes ruhája lehet egy mai, modern koszorúslánynak. Párja az a franciás vonalvezetésű pink kosztüm, amely egyértelműen a közelgő tavaszi-nyári esküvőket idézte.

 

Brandet épít a Navona by PastellA farmerhatású nadrágkosztüm egyszerre elegáns, hivatalos és utcai viselet, egy igazi, jól kihasználható komplett öltözet. Blúzát a farmerhez hangolták, hiszen a hangsúlyos nyakléce és a mandzsetta alja ugyanabból az anyagból készült, mint a nadrág és a blézer, a gombolás mellett futó piros kockás gyöngypaszomány pedig remekül feldobja a fehér blúzt. Öltözetté a hozzá passzoló kockás megkötővel varázsolhatjuk.

A tavasz hírnökének is nevezhetnénk azt a – nem tévedés! – fecskeszínű, húzott ujjú modellt, amely egyszerre formázott dzsekit, átmeneti ballont és elegáns kabátot. Szemet gyönyörködtetően váltotta színét, napfényben sötétkékké, árnyékban fekete tónusúvá.

Minden divatbemutató lelke a party ruha, ebből sem volt hiány. A bőrhatású-bőrnyomatos szövet átfogalmazta a „kis feketéről” alkotott fogalmainkat, de a szatén, az elasztikus krémszínű düsesz, viszkózselyem is vissza-visszatért a kifutón. A legmegkapóbb mindegyik közül a királykék selyemhatású ruha, melynek vállhangsúlyos megoldása már a következő nyári trendet sejttette. És a végén az elmaradhatatlan álomruha, a türkiz-ezüstszürke, mell alatt bővülő libbenő estélyi, középen lila mintás betéttel, feltette a pontot az i-re.

 

Brandet épít a Navona by Pastell

 

 

A kollekció elbűvölte a jelenlévőket, mindenkinek volt néhány olyan darabja, amit szívesen betett volna a saját ruhatárába is.

 

Stylist: Sipos Zsolt, Vadas Mariann
Rendező: Tiszttartó Johanna

 

 

Brandet épít a Navona by Pastell
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top