nlc.hu
Nyereményjátékok
Zöldnövényekkel az elsavasodás ellen!

Zöldnövényekkel az elsavasodás ellen!

Miért fontos a lúgosítás? A betegségek hátterében gyakran nem a kórokozók állnak, hanem a túlsavasodás. Ennek leggyakoribb oka a helytelen táplálkozás. Túl nagy mértékben fogyasztunk savasító állati eredetű ételeket (hús, sajt, tojás), túl sok savasító italt iszunk (kávé, tea, alkoholos italok), illetve nagy mennyiségű cukrot viszünk be szervezetünkbe. Ezen kívül a dohányzás és a stressz is savakat termel.

Az elsavasodás egészségügyi problémák széles skáláját okozza. Amikor felborul szervezetünk pH-ja, számos problémával szembekerülhetünk, mint például emésztési zavarok, depresszió, fáradtság, csontritkulás, magas vérnyomás, cukorbetegség, elhízás.

A pH-egyensúly helyreállítása helyes étrendet igényel. Ez azt jelenti, hogy lúgosító ételeket (zöldségek, alacsony cukortartalmú gyümölcsök, stb.) és nagy mennyiségű vizet kell fogyasztanunk.

A HRI Green Base kapszula segít szervezete pH-egyensúlyának helyreállításában, szedésével nagy mennyiségű zöld táplálékhoz juthat. Egy optimálisan lúgos környezetben helyreáll a pH-egyensúly, a test elkezdi megszabadítani magát a felesleges zsírtól, mely az elsavasodás következménye volt. Megnő az energiaszintje, és megerősödik a szervezet immunrendszere.

A HRI Green Base kapszula egyedülálló hatásmechanizmusa a kiváló összetevőkön alapul.

Búzafű: Lúgosító hatású, kimagasló kálium-, magnézium-, és kalciumtartalommal. Gazdag E-, F-, K-, és B-vitaminokban. Tizenhétféle aminosav található meg benne, ebből több olyan, amelyet a szervezetünk nem képes önmaga előállítani.

Zabfű: Fogyasztása méregtelenítő hatású, emellett csökkenti a vér koleszterinszintjét. A zab vízben nem oldódó élelmi rostjai növelik a táplálék áthaladásának sebességét, a méreganyagok így kevésbé szívódnak fel.

Lucerna: Erőteljesen lúgosít, ezáltal minden olyan egészségi problémánál segít, amely a túlzott mennyiségű gyomorsavval illetve a gyomor és a belek sérült nyálkahártyájával kapcsolatos.

Csalán: Felhasználási köre rendkívül sokrétű. Levele tartalmaz flavonoidokat, fahéjsavakat, ásványi anyagokat, aszkorbinsavat, hangyasavat, a szőrökben pedig acetil-kolint, hisztamint, szerotonint, ezáltal tisztító kúrák gyakori alkotórésze.

Bojtorján: Kimutatták, hogy az inulin, a bojtorjángyökér legfőbb alkotóeleme, előnyösen befolyásolja a bél pH-értékét.

 

Keresse a patikákban és a gyógynövény szaküzletekben!

Információ: 06-30-977-1461

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top