Nyereményjátékok

Legyen főnyeremény az utazásod!

Eláruljuk, hogyan nyerhetsz pénzt a nyaralásodra! Küldd be utazáshoz kötődő megtakarítási tippjeidet, vagy vadássz a napi aranytippekre a Raiffeisen MegtakarítOK Facebook játékában, és nyerj pénzt a nyaralásodra!

Van egy jó tipped arra, hogyan lehet egy utazás alkalmával megtakarítani? Most akár 200.000 forintot is nyerhetsz vele! A Raiffeisen Bank „Én is tudok megtakarítani!” Facebook oldalán elindult az Utazási tipptérkép nyereményjáték, melyben kamatoztathatod utazási tapasztalataidat!

Van nyerő megtakarítási tipped?

A www.facebook.com/enistudokmegtakaritani oldalon elérhető Utazási tipptérkép játékba július 28. és augusztus 31-e között lehet nyerő megtakarítási tippet küldeni. Mi lehet nyerő megtakarítási tipp? Olcsó szállásfoglalás, az utazás költségeinek kreatív lefaragása, étkezési, szórakozási tanácsok, vagy bármi, amivel megtakaríthattál utazásod során.

Hogyan, és mit nyerhetek?

A Facebook tagjaként vedd fel, engedélyezd a Raiffeisen utazási tipptérkép alkalmazást. Küldd be a tipptérképre megtakarítási tippedet, és biztasd ismerőseidet, hogy azt a legjobbak közé szavazzák. Minél többen szavaznak a tippedre, annál nagyobb az esélyed, hogy megnyerd a 100.000 forintos fődíjat. A legtöbb tippet beküldő játékos pedig 50.000 forintot kap. Az aranytipp-vadászat is remek lehetőség a pénznyereményre. Az „Én is tudok megtakarítani” Facebook üzenőfalán megjelenő napi aranytippek megkeresésével 20.000 forint nyerhető. Az első 100 leggyorsabb tippbeküldő pedig egy-egy stresszlabdával lesz gazdagabb.

Hogyan duplázhatod meg a pénznyereményed?

A játék azon nyerteseinek, akik augusztus 31-ig megnyitják a Raiffeisen Megtakarítási számlájukat, megduplázódik a pénznyereményük! A www.megtakaritok.hu oldalon megnézheted, hogy a játék nyereményének megduplázásán túl, miért érdemes még belépni a Raiffeisen Rendszeres Megtakarítási Programba.

Jó tippgyűjtést és eredményes játékot kívánunk!

A játékot és a részletes játékszabályzatot megtalálod itt: http://apps.facebook.com/utazasi-tippterkep

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top