nlc.hu
Nyereményjátékok
Vágyik még napfényre az itthoni borús időben?

Vágyik még napfényre az itthoni borús időben?

Szeretné látni a valóságban a Világörökség részeit, az egyiptomi Memphist, izraeli Akko-t, jordániai Petrát, kínai nagy falat, lengyel Krakkó-t, libanoni Baalbek-et, magyarországi Pannonhalmát, Mexikói Teotihuacan-t, a thaiföldi Sukothai-t?

Vágyik még napfényre az itthoni borús időben?Körutazásaink során megismerheti a kulturális látnivalókat, a helyiek szokásait, a különleges ízeket. Fürödhet a tengerszint alatt 400 m-re fekvő Holt-tengerben, mely egész évben várja a gyógyulni vágyókat is vagy a Vörös-tengerben, illetve az Atlanti-óceánban Portugáliánál, Mexikóban a Karib- tengerben!

B.B.Tours utazási irodánk 18 éve szervez körutakat csoportok, cégek, közösségek részére. A Biblia főbb helyszíneit mutatjuk be, Szíria, Egyiptom, Izrael, Jordánia útjainkon.

A Szentföldet egy élő képeskönyvhöz hasonlíthatnánk, melyben a teremtés, az ősatyák, Izrael népének az egyistenhívő vallások (keresztény, zsidó, iszlám) és a názáreti Jézus története máig arra késztet bennünket, hogy újra felfedezzük.

Egyéni kívánságokat minden országban teljesítünk legyen az repülő, hotel, bérautó foglalása.

Egyedülálló csoportos kedvezményeinkről érdeklődjön irodánkban!

Kevés a szabadideje, de mégis kikapcsolódna? Jöjjön velünk 1 napos útjainkra: Graz, Dobsinai jégbarlang, Krasznahorka, Bécs, Mariazell, Ópusztaszer, Fertő-tavi piknik, és még több helyre is, amelyet honlapunkon részletezünk »

Vágyik még napfényre az itthoni borús időben?

Nyugdíjas kedvezmények!

Áraink 5 éve változatlanok, a legalacsonyabb szinten igyekszünk tartani, hogy utasaink minél többen élvezhessék útjainkat!

Várjuk önt is!

b.b.tours kft

www.bbtours.hu

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top