Nyereményjátékok

Stílus és divat – Fashion Days

Stílusos, extrém, újszerű, márkás, eredeti, világszínvonalú... ezek azok a jelzők, amikkel a Fashion Days-t jellemezném azoknak, akik nem hallottak még róla. Legyél bár az elegáns, a merész, a konzervatív vagy épp a laza és sportos ruhák kedvelője, itt megtalálhatod ezek mindegyikét.

Ez a svájci tulajdonú cég múlt év decemberében indult el hódító útjára, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A legkülönfélébb márkákra lelhetsz rá, hiszen a felhozatalban olyan nevek szerepelnek, mint Tommy Hilfiger, Valentino, Calvin Klein, Vogue, akik az elegancia hírnökei. Benetton, Esprit, Levi’s, Bershka pedig a mindennapok divatdiktátorainak.

Miss Sixty, Energy, Guess, Lacoste, GAP, Adidas és D&G azoknak, akik a legnagyobb nevek termékeit szeretnék viselni.

Stílus és divat - Fashion Days

Stílus és divat - Fashion Days
Ruhák és különféle kiegészítők – órák, cipők, ékszerek, táskák – sora vár itt Rád, ráadásul nem olyan darabok, amiket bárhol és bármikor megkaphatsz. Ezt nagyon jól bizonyítja, hogy az eddig csak a plakátokon és az Amerikai kifutókon látott gyönyörű, izgalmas és Európában elérhetetlennek hitt Victoria’s Secret fehérnemű kollekcióját mutatta be idén nyáron a cég, amit elképesztő gyorsan elkapkodtak a regisztrált vásárlók, hiszen ebben a zártkörű klubban csak a tagok vehetik igénybe ezeket a kedvezményeket.

Arra is remek lehetőség az oldal, hogy újabb márkákat és termékeket fedezz fel a divat terén, mert a nagy nevek mellett, ifjú tervező tehetségek kollekcióit is megismerheted. Bymilk Fashion, Axara, Alcott, Betsey Johnson, Kaporal, Orchira szintén csak néhány példa a kevésbé ismert, ám annál nagyobb ívben fejlődő felhozatalra.

A naponta induló legdivatosabb kollekciók mellett minőségi kozmetikumokat, 100 %-ig eredeti parfümöket is találsz rendkívüli kedvezményekkel, csak kattints az alábbi linkre, és fedezd fel a divat csodálatos világát egy új szemszögből.

Ha most regisztrálsz, 2000 Ft-os vásárlási utalványt adunk ajándékba!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top