nlc.hu
Nyereményjátékok
Halloween kényeztetés!

Halloween kényeztetés!

Megérkezett az ősz az esős mindennapokkal, a szürkés reggelekkel, amikor mindenkinek szüksége van a feltöltődésre. A hévízi Hotel Európa fitben mindent megteszünk azért, hogy elűzzük a szürke hétköznapokat: ajándék illatos relaxáló aromafürdővel és desszert különlegességekkel varázsoljuk el a vendégeket. Ínyencek figyelem, hallottak már tökmagos fagylaltról? Az Európafitben megkóstolhatják Halloween ajánlatunk keretében.

A családokat sem felejtjük el az őszi szünet idejére, 10 éves kor alatt a szállás és félpanziós ellátás INGYENES!

A hölgyek a szállodában vörös szőlős arckezeléssel szépülhetnek, az urak különleges szaunafelöntési ceremóniánk során pihenhetik ki a fárasztó hétköznapokat!

Halloween kényeztetés!

 

Őszi akciós ajánlatunk Halloween kényeztetés!

Érvényes: 2010.10.24 – 2010.11.02. között

Tartalma:

3 nap / 2 éjszaka szállás félpanzióval – bőséges vitál büféreggelivel és -vacsorával, magyaros és nemzetközi ételekkel, diétás-, reform- és ínyencválasztékkal üdvözlőital, uszoda- és szaunarészlegünk (élményfürdő, gyógymedence, whirlpool, külső és belső uszoda, Kneipp taposó, Acapulco családi élménymedence 270 m2 vízfelülettel (nyáron), finn szaunák, gőzfürdő, tepi-caldarium, frigidarium) korlátlan használata, gyermekjátszó, játszótér és fürdőköpeny használat, további ingyenes programajánlatok és változatos aktív programok.

1 x revitalizáló masszázs (20′) / fő

1 x Halloween lepény tökmagos fagylalttal

A csomag 2 éjszakára már 29 900 Ft / fő ártól foglalható!

Halloween kényeztetés!

 

www.europafit.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top