Nyereményjátékok

Pharmaton Vitallal az ősz és a tél megpróbáltatásai ellen!

Anna és családja tavalyi ősze és tele katasztrofális volt. A család tagjai sorra kapták el a fertőzéseket. Amikor nem voltak éppen betegek, akkor sem volt túl rózsás a helyzet: két betegség között ugyanis csak árnyékaik voltak önmaguknak, szervezetük teljesen kimerült, így nem is csoda, hogy újra és újra támadtak az egész családon végigvonuló vírusok.

Idén azonban elhatározták, hogy megpróbálják maguk alakítani az eseményeket, és időben felkészülnek az ősz és a tél által tartogatott meglepetésekre. Orvosa tanácsára Anna és férje igyekezett tudatosan összeállítani étrendjüket és megváltoztatni életmódjukat annak érdekében, hogy minél kevésbé legyenek kitéve a fertőzéseknek.

Már nyáron elkezdték az erre való tudatos felkészülést. Amellett, hogy sok zöldséget és gyümölcsöt ettek, ezekből rengeteget eltettek lefagyasztva, lekvár, kompót és savanyúság formájában, hogy az ínséges téli hónapokban is mindig tudják pótolni a vitaminokat. Az ősz folyamán tovább folytatták mindezt: almából, szilvából, körtéből és sütőtökből is sokat fogyasztottak, étrendjüket pedig teljes kiőrlésű gabonafélékkel egészítették ki. A család kedvence idén a szilva volt, amely rengeteg különféle B-vitamint tartalmaz. A B-vitaminok elengedhetetlenek az agy megfelelő működéséhez, s napi 20 dkg szilva elfogyasztásával kiváló fáradtság elleni kúrát lehet tartani.

A helyes táplálkozás mellett a testmozgást sem hanyagolták el: míg a gyerekek az iskola szervezésében teniszeztek és úsztak addig esténként a felnőtteken volt a sor: egy-egy napon Anna férje futni és edzőterembe járt, Anna pedig jógázni kezdett. Emellett hétvégenként hatalmasakat kirándultak a gyerekekkel az őszi erdőben.

Idén a megfelelő mennyiségű pihenésre is nagy hangsúlyt fektettek: havonta egyszer beiktattak egy-egy hosszú hétvégét, s ilyenkor Magyarország távolabbi tájaira szerveztek kirándulást barátaikkal és azok gyermekeivel.

Anna még egy dologra odafigyelt: arra, hogy már nyáron elkezdjenek szedni egy körültekintően kiválasztott multivitamint annak érdekében, hogy fokozzák az egészséges étkezés, a sok mozgás és a megfelelő mennyiségű pihenés jótékony hatását. Olyan szert keresett, amellyel szellemi és fizikai teljesítményüket egyaránt növelheti, ráadásul immunrendszerüket is erősítheti.

Pharmaton Vitallal az ősz és a tél megpróbáltatásai ellen!

Egy barátnője tanácsára választása a ginseng standardizált kivonata (G115) mellett vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmazó Pharmaton Vital kapszulára esett. A készítményben lévő vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek a fizikai kondíciót befolyásoló tényezőkre hatnak kedvezően, míg a szer ginsengtartalma fokozza a sejtek oxigén-felhasználását, és így jótékony hatással van szellemi teljesítményünkre. Ugyanakkor a Pharmaton Vital a legtöbb multivitamin készítménnyel ellentétben nem növeli észrevehetően a testsúlyt, amely feltételezhetően a ginseng szénhidrát- és lipid-anyagcserére gyakorolt hatásának köszönhető. A Pharmaton Vital kedvező hatásait eddig több mint negyven klinikai vizsgálat igazolta.

A Pharmaton Vital egészségpénztárban elszámolható gyógyszer.

 

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top