Nyereményjátékok

Előfoglalási akció- Jobb, mint a last minute!

A Best Reisen idén is két katalógussal készült a téli szezonra. Repülős Utazások 2010/11 Tél- tavasz prospektusunk a hagyományos tengerparti úti célokat gyűjti egy csokorba: Tunézia, Egyiptom, Madeira és Gran Canaria mellett Jordánia és a Zöld-foki- szigetek, illetve áprilisi- májusi indulással törökországi üdülő programjaink közül válogathatnak kedvükre utasaink.

Számos úti célon kínálunk körutazó programokat a kultúra kedvelőinek: Egyiptomban nílusi hajóútjaink, illetve Kairó- Luxor- Hurghada kombinált programunk, Tunéziában Csillagtúránk és Tunisz- Szahara kirándulásunk kínál élményekben gazdag ismerkedést, míg Jordániát Szíria csodáival együtt fedezheted fel körutazásunk keretébe, míg az „ínyenceknek Zöld-foki szigeteki körutazást kínálunk.

Előfoglalási akció- Jobb, mint a last minute!

 

Egzotikus üdülések 2010/11 Tél- tavasz katalógusunk egy újdonsággal is jelentkezik: vietnami üdülések is bekerültek a Best Reisen kínálatába, így 3 földrész, 16 úti céljának közel 100 szállodájával várunk!

Előfoglalási akció- Jobb, mint a last minute!Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is Thaiföld az első számú egzotikus úti célunk, ahová közvetlen Bangkok- Phuket charter járatot közlekedtetünk! Pattaya, Phuket, Koh Samui, Koh Lanta, Huahin, Koh Chang és Phi Phi csodás tengerpartjai mellett továbbra is szervezzük népszerű körutazásainkat a Mosoly Országába!

Ha pedig a passzív pihenésnek hódolnál inkább, bátran keresgélj ajánlataink között, hiszen Kenya, Dubai, Kuba, Mexikó, Bali, Mauritius, Sri Lanka, India és számos délkelet- ázsiai úti cél vár még meghódításra!

 

Előfoglalási akció- Jobb, mint a last minute!

 

 

20% előfoglalási akció- Jobb, mint a last minute!

A hagyományokhoz híven idén is előfoglalási akciót hirdettünk meg a 2010/11 téli katalógusainkban szereplő összes utazásra. Érdemes tehát időben dönteni és 2010. október 15-ig lefoglalnod nyaralásod, hiszen 20 % kedvezményt és ÁRGARANCIÁT biztosítunk minden lefoglalt és leelőlegezett utazásra. Legolcsóbb ajánlatainkat Tunézia esetében találod, már 71.120 Ft/főtől pihenhetsz 3*-os szállodában félpanziós ellátással, hurghadai üdülést foglalhatsz már 82.320 Ft/főtől, de Thaiföld is elérhető közelségbe került: 229.520 Ft/fő ártól szilveszterezhetsz Pattaya nyüzsgő tengerpartján! Ha biztosra szeretnél menni, tervezd meg időben nyaralásod, foglald le nálunk 2010. október 15-ig és vedd igénybe 20% előfoglalási kedvezményünket!

 

Előfoglalási akció- Jobb, mint a last minute!

 

Ingyenes reptéri parkolás az előfoglalás idejére is!

A kedvezményekből sosem elég! Foglald le téli pihenésed 2010. október 15-ig a Best Reisen Repülős Utazások és Egzotikus üdülések 2010/11 Tél- Tavasz katalógusaiból és minden úti cél esetében az üdülés teljes időtartalmára, foglalásonként egy személyautó részére ingyenes reptéri parkolást biztosítunk!

 

Online foglalásod most 100.000 Ft költőpénzt érhet!

Intézd foglalásod  otthonról, kényelmesen, ONLINE! 2010. augusztus 1. és október 31. között 6 x 100 ezer Ft költőpénzt sorsolunk ki azok között, akik a www.bestreisen.hu oldalon keresztül, online foglalják le utazásukat.

 

 

Látogasd meg weboldalunkat és győződj meg Te is kedvező előfoglalási árainkról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess akciós ajánlatainkról!

www.bestreisen.hu

 

 

(A fenti árak a 20% előfoglalási kedvezményt már tartalmazzák, a járulékos költségekről részletes infomrációkat talál a www.bestreisen.hu oldalon!)

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top