Nyereményjátékok

Trendi kiegészítő nemcsak őszre

A ruhatárunkat legegyszerűbben valamilyen kiegészítővel tudjuk "feldobni". Ez lehet egy nyaklánc, egy színes kendő, egy jópofa harisnya, de ha igazán divatosak szeretnénk lenni, akkor a lollee a legjobb választás.

Trendi kiegészítő nemcsak őszreHogy mi is az a lollee?

Az a trendi cucc, ami nem hiányozhat egyikünk ruhatárából sem!

A lollee egy rugalmas kiegészítő a derekadra, ami 2010-ben minden divat-kiegészítőnél népszerűbb lesz. A 12 színárnyalatban kapható lollee viselésének ugyanis tényleg csak a fantáziánk szabhat határt.

Nekem már van lollee-m, az egyik barátnőm jóvoltából. A névnapomra lepett meg vele.  Mikor megkaptam még nem ismertem, de a gyönyörű színe, már a dobozból kikandikálva megfogott. Alig vártam, hogy kihámozzam az ízléses csomagolásból, és közelebbről is „megismerkedjem” vele. Ahogy felvettem a derekamra éreztem, hogy finom, rugalmas anyaga és különleges szabása követi a testem vonalát. Szinte azonnal vonzónak éreztem benne magam.

 

Trendi kiegészítő nemcsak őszre

Mivel naponta bringázok egyet a Ligetben, az volt a legkézenfekvőbb, ha sportolás közben avatom fel először. A lila lollee pedig, kifejezetten mutatós kiegészítője lett a hófehér szabadidőruhámnak. Eldöntöttem, hogy én soha nem fogom ruha alatt hordani, hiszen annyira szépen passzol a szerelésemhez.

 

Trendi kiegészítő nemcsak őszreA nyaram ezután kísérletezéssel telt, vajon hol és hogyan tudom még magamra varázsolni a lollee-t?
Nagy melegben viseltem miniszoknya vagy éppen top helyett, de persze esténként visszakerült a derekamra.

Minden nap bedobtam a táskámba, hogy a munkahelyi légkondicionálóval is harcba szálljak az én lollee-mal.

 

Egyszerűen imádom, hogy annyira pici helyen elfér és, hogy annyira hatalmas szolgálatot tesz.

 

Trendi kiegészítő nemcsak őszreAmióta hűvösebb van, már nem kell útközben sem a táskában „gubbasztania”, hiszen egész nap viselhetem. Olyan mintha a legdivatosabb övvel ölelném körbe a derekam. Ez a gondolat nem nekem jutott eszembe, hanem a tinédzser unokahúgomnak, aki természetesen lollee-t kért a szülinapjára. Azóta az osztályában megszavazták a legtrendibb csajnak. Nem rossz!

Amióta a lollee a kedvenc kiegészítőm rájöttem, hogy nemcsak azért szeretem, mert nadrággal és szoknyával is jól mutat, hanem azért is, mert a változatos színeknek köszönhetően a lollee viselése közben lehetek elegáns, sportos vagy éppen bohókás.

Mivel az idei évben a színek nagyon nagy szerephez jutnak a divatos öltözködésben, ezért a lollee viselése kihagyhatatlan, akár húszon innen, akár húszon túl is.

Ahhoz, hogy az idén tényleg te lehess a legdivatosabb, most egy igazi különlegességgel kedveskedünk Neked!

 

A lollee Maxima selection-t neked készítettük, hogy könnyebben hozzájuthass az aktuális divatszínekben készült lollee-khoz. A duo pack -ben 2 lollee-t találsz: egy elegáns fekete mellett egy igazán divatos rózsaszín vagy türkiz lollee-t. Ezek a színek csak az akció keretében érhetőek el. A lollee Maxima selection megvásárlásával a két divatos lollee-t kedvezőbb áron kaphatod meg.

 

Lollee. Neked és a derekadnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top