Nyereményjátékok

Már megint Te?! pályázat

Írd meg a legemlékezetesebb középiskolai történetedet és tölts fel hozzá egy képet! A beküldők között 3 db Tefal Ingeo edény szettet és 10 csomag Pureceutical termékcsomagot sorsolunk ki!

Már megint Te?! pályázatA nyereményekről:

10 db Pureceutical termékcsomag, amely a következőt tartalmazza:

 

Pureceutical intenzív mélytisztítóhab az arc, nyak és dekoltázs környékére (optimális hatóanyag-kombinációja tökéletesen tisztítja az arcbőrt, és segít az aknés bőr kezelésében. Feszesíti a bőrt, ezáltal fontos szerepet játszik a ráncok kialakulásának megelőzésében).

 Már megint Te?! pályázat

 

 

 

 

Pureceutical ránctalanító arclemosógél (eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket, miközben csökkenti a mimikai ráncokat. Feszesíti, és sugárzóvá varázsolja a bőrt).

 

 

 

 

Tefal Ingenio – Praktikus, sokoldalú

A Tefal Ingenio egy olyan innovatív ötlet a Tefaltól, amely az edényeket zseniálisan sokoldalúvá teszi. Az edénycsalád legfőbb jellemzője az egy mozdulattal levehető nyél, mely lehetővé teszi a helytakarékos tárolást, így könnyítve meg a modern háziasszonyok életét.
A többfunkciós edénycsalád tagjai egyaránt használhatóak a tűzhelyen és a sütőben is, ugyanakkor a hűtőben is helytakarékos tárolóedényként szolgálnak. Az Ingenio-val emellett időt is spórolhatunk, hiszen az edénycsalád összes tagja mosható mosogatógépben is.
Az Expert Pro kerámia alapréteggel ellátott tapadásmentes bevonata révén a Tefal Ingenio ellenálló a karcolásokkal szemben.
Az edénycsalád számos összeállításban kapható, a 3 db-ostól egészen a 20 db-os szettig. Vannak olyan összeállítások, melyek a hagyományos mellett indukciós tűzhelyen is használhatóak, illetve 2010-ben bevezetésre került egy nagyobb fazekakból álló szett is, mely főleg levesek, illetve nagyobb ételadagok elkészítéséhez nyújt remek megoldást.
Bővebb információ: www.tefal-ingenio.hu

Már megint Te?! pályázat

 
 
Bővebben a Már megint Te?! című filmről »
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top