Nyereményjátékok

Légy a saját plasztikai sebészed!

A ráncok elsősorban a mimika és az ismételt arcmozgások miatt alakulnak ki. Egy idő után megjelenik a jellegzetes szemöldökvonal, a homlokredő, a nevető és a száj körüli ráncok, a szem körül pedig szarkalábak keletkeznek. A ráncok elleni küzdelem már nem megoldhatatlan probléma. Bebizonyosodott, hogy a ráncképződés befolyásolható és a már kialakult ráncok is enyhíthetők, vagy akár megszüntethetők.

Légy a saját plasztikai sebészed!A svájci Herb-Pharma AG vállalat peptid alapú hatóanyagok egyedülálló kombinációját elsőként fejlesztette ki és alkalmazza termékeiben. A termékek a legmodernebb biotechnológiai kutatásoknak köszönhetően olyan peptidkombinációt tartalmaznak, amely hatásosan és biztonságosan veszik fel a harcot a ráncokkal szemben. A ránctalanító injekciók biztonságos, fájdalommentes és kevésbé költséges alternatívái.

Légy a saját plasztikai sebészed!BOTOCEUTICAL – Biotechnológiai ránctalanító szérum

Ne ijedj meg! Ez nem mérgező. Hatását illetően mégis elmondhatjuk róla, hogy a botulotoxin injekciók fájdalommentes és biztonságos alternatívája. Tökéletes peptidkombinációjának köszönhetően hatékonyan simítja ki a ráncokat és megelőzi az újabb ráncok kialakulását.

A klinikai tesztek nem hazudnak: 28 napos használat után a ráncok jelentősen csökkentek. A legnagyobb mértékű javulás 85,6%-os, az átlagos javulás 74,6%-os ránctalanítás. Az apróbb ráncok teljesen kisimultak.

Botoceutical Gold – Biotechnológiai ránctalanító szérum érett bőrre

Légy a saját plasztikai sebészed!Ez sem mérgező. És nem is fáj! Négy peptid egyedülálló kombinációja, amelyet az érett bőr ápolására fejlesztettek ki. A szérum a négy peptiden kívül DMA E-t, hialuronsavat, liposavat és aranyszemcséket tartalmaz, ez utóbbi a bőrnek egyedülálló tónust kölcsönöz. A bőr rugalmassá, feszessé és életerőssé válik.

A Botoceutical vagy Botoceutical Gold ránctalanító szérumot vigyük fel a mutatóujjra, majd ujjunk segítségével ráncról-ráncra haladva masszírozzuk mélyen a bőrünkbe. Használat után várjunk kb. 10 percet, majd folytassuk arcunk ápolását az eddig megszokott módon, a már meglévő kozmetikai szereink használatával.

Légy a saját plasztikai sebészed!A látható hatás érdekében, használjuk a Botoceutical ránctalanító szérumot a ráncokra legalább 30 napon keresztül naponta kétszer (reggel és este), majd naponta egyszer, hogy megőrizzük bőrünk fiatalságát.

A cosmeceuticals jelölésű termék bőrre kifejtett jótékony hatása magas hatóanyag-tartalmának köszönhető, amely alapos tudományos kutatómunka eredménye. A termékek előnyösen befolyásolják a bőr állapotát plasztikai sebészeti beavatkozás és más invazív eljárás nélkül.

Keresd a patikákban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top