Nyereményjátékok

Télness = Tél & Wellness

A Danubius, a wellness pihenések szakértője új fogalmat vezet be a köztudatba.

 

Télness = Tél & Wellness Bár a télről és egészségről legjobb esetben is csak a síelés és egyéb téli sportok jutnak eszünkbe, sokkal valószínűbb, hogy első gondolatunk inkább a sok alvás, pihenés és főleg sok evés – ugyanis a téli időszakban szervezetünk energiaszintje is minimálisra csökken. Ilyenkor fáradékonyabbak is vagyunk, könnyebben megbetegszünk.

A Danubius Hotels azonban gondolt Rád, és közel 40 éves gyógyászati és wellness tapasztalatát kamatoztatva kitalálta a kész megoldást arra, hogy hogyan maradhatsz télen is fitt és egészséges. Már csak a kedvedre való párosítást kell megtalálnod (az ötletek tárháza végtelen), és hozzá a megfelelő Danubius Health Spa Resort szállodát Budapesten, Bükfürdőn, Sárváron vagy Hévízen. Legyen az a szasi (kellemes szaunázás, utána relaxáló síelés), lubmasz (lubickolás az uszodában, majd pihentető masszázs), iszcsusz (iszappakolás aztán csúszkálás a jégen) – bármit is választasz, mindenképpen nyersz (egy éjszakát biztosan, ha négyet ott töltesz).

Télness = Tél & Wellness
Próbálj ki egy egészséges téli csobbanást valamelyik Danubius Health Spa Resort szállodában: 4 éjszaka “télness” csupán 3 áráért már 47 900 Ft/fő ártól.

Engedj a kísértésnek! Egy illatos kávé és egy finom cukrászsütemény vár Rád a szálloda kávézójában. Frissülj fel a a Health Spa centrumban! Egy 2000 Ft értékű wellness kupont bármely wellness termékünk igénybevételénél beválthatsz.

 

Szeretnéd visszanyerni telelésed árát?

Tudj meg többet, foglalj, és nyerj a telness.hu weboldalon, és kövesd az eseményeket a Facebook-on is! Értékes ajándékokat nyerhetsz, akár egy wellness hétvégét félpanzióval!

 

Télness pihenésedet üdülési csekkel is fizetheted.

Kellemes kikapcsolódást!  És ha jól érezted magad, legyél a törzsvendégünk!

A Danubius Euro Points törzsvendégprogram keretében a tagok a Danubius szállodákban elköltött összeg után gyűjtött pontjaikat újabb szállodai szolgáltatásokra válthatják be.

telness.hu

www.danubiushotels.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top