Nyereményjátékok

A Pa-Dö-Dő eddig összesen 26 kilót fogyott a Zsírégető Klubban!

Lang Györgyi és Falusi Mariann együtt közel 26 kiló mínusszal ünnepelte a legutóbbi mérlegelést. Györgyi esetében sokféle szempontot kellett figyelembe vennie a Gastroyal Zsírégető Klub vezető dietetikusának, Wollák Zsuzsannának, de sikerült!

 

A Pa-Dö-Dő eddig összesen  26 kilót fogyott a Zsírégető Klubban!


Lang Györgyi:
Válogatós és szénhidrátfüggő vagyok, az édességeket is nagyon szeretem. Ráadásul kerekesszékben élek, szó se lehet mozgással kombinált fogyásról. Mariann így is tíz kilót fogyott az első hónapban a Best Of Prémium étrenddel. Én kóstolgattam a kajáit, és rá kellett jönnöm, hogy van jó pár, ami még nekem is ízlik. Zsuzsa megígérte, hogy minden napra olyan ételekből állítja össze az én napi hatszori ennivalómat, amiben bőven lesz a kedvenc ételeimből. Zsírégető lisztből készült pizza, rántott hús, tésztafélék, édességek és italok. Sikerrel is járunk, mert eddig közel 10 kilót sikerült leadnom, és sokkal jobb a közérzetem. Összesen úgy 25 kilótól akarok megszabadulni, és biztos lesz holtpontom is, ezzel az étrenddel akkor biztosan le tudom majd dobni a maradékot is az étrendemmel!

 

A Pa-Dö-Dő eddig összesen  26 kilót fogyott a Zsírégető Klubban!Wollák Zsuzsanna: A Best Of egésznapos étrend egy olyan speciális változata az ABC-rendszer három szakaszának (A – lúgosítás, B – zsírégetés, C – súlymegtartás) ami egy étrendben napi ötszöri étkezéssel egyesíti mindhármat.

A Best Of Prémium étrend már napi hatszori, prémium alapanyagokból készülő, ínyenc változat, ezen belül pedig megszületett a Best Of Prémium, ahogy Lang Györgyi szereti. Az étrend és az italok rövid idő alatt az emésztését és a szervezete folyadékháztartását is helyre billentették.
Megszerette a CopHee és a CopHee Ice lúgosító kávékat is.

 

A lugosító kávét itt tudod megrendelni ! >>>

 

A Pa-Dö-Dő eddig összesen  26 kilót fogyott a Zsírégető Klubban!Falusi Mariann: Az ABC Fogyókúra Rendszer titka, hogy naponta ötször-hatszor kell enni, szinte folyamatosan, sosem várni meg, hogy éhes legyél. Napi 2-3 liter folyadékot meginni, szintén folyamatosan. És a Zsírégető Klub étrendjét megrendelni, mert nem kell bevásárolni, kitalálni, naponta öt-hatfélét főzikélni, kalóriát számolgatni, mert mindezt naponta, frissen házhoz hozzák, a fogyást segítő italokkal együtt. Azért van egy igazi titok is: a Gastroyal saját fejlesztésű Zsírégető Lisztje, ami boltban nem kapható. Ebből a tortától a pizzán át a nokedliig és tésztákig mindent elkészítenek. Mind állati finomak!

 

Ja, és a kedvenc Extra Zsírégető Italmixem nélkül már tényleg egy lépést se teszek!     

 

A Pa-Dö-Dő eddig összesen  26 kilót fogyott a Zsírégető Klubban!

 


WWW.ZSIREGETOKLUB.HU

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top