Nyereményjátékok

Újdonságok a NaturMed Hotel Carbonában

A hévízi NaturMed Hotel Carbona különösen fontosnak tartja, hogy szolgáltatási palettáját évről évre új lehetőségekkel bővítve álljon vendégei rendelkezésére.

A 2010 -es évben is több új feljesztés, valamint beruházás is megvalósult. A fejlesztés leglátványosabb elemeként a hotel külső képét hozzáigazították a belső miliőhöz, így a kettő szinkronba került egymással.  A szálloda főépületének 100 erkélye újult meg, a régi burkolatokat üvegborításra cserélték. Ezzel összhangban a szálloda főbejárata is teljesen átalakult és a konferenciaterem külsőleg és belsőleg is megújult.

Újdonságok a NaturMed Hotel Carbonában

 

Újdonságok a NaturMed Hotel CarbonábanA hotel szolgáltatásainak bővítése keretében az eddigi szauna szigetet – ami egy finn szaunából,a aromaszaunából, tepidáriumból, gőzfürdőből állt – egy további szaunával, úgynevezett textil szaunával egészítik ki.

A szauna bővítésével egy régóta fennálló konfliktushelyzet oldódik fel,  miszerint a vendégek egy része magától értetődőnek tekinti a fürdőruha nélküli szaunázást, míg másokat ez feszélyez: számukra készül az új szauna, ahol nem kell levetkőzniük.

 

Bővül a szolgáltatás egy új medencével is! A 8-16 éves korosztály számára épülő „kamaszmedence” részben meglévő igényeket kíván kiszolgálni, ám természetesen azt is várják ettől az újítástól, hogy azok a családok is a NaturMed Hotel Carbonát válasszák ezentúl, akik ilyen korú gyermekekkel kívánnak utazni.

 

Újdonságok a NaturMed Hotel Carbonában

Az új medencével lehetőséget biztosít a szálloda arra, hogy a fiatalok a hatalmas mozgásigényüket úgy elégítsék ki, hogy közben ezzel sem a pihenni vágyó vendégeket, sem a pancsoló kisgyerekeket nem zavarják.

 

Újdonságok a NaturMed Hotel Carbonában

És még egy plusz élmény, ami a felnőtteknek nyújt teljes szellemi kikapcsolódást: az AlphaSphere, azaz a belső utazás élménye.

 

A szavak aligha képesek leírni az AlphaSphere élményt.

Az AlfaSzféra egy többdimenziós élményszoba, mely a hangok, fények, melegség, és mozdulatok sajátos harmóniájával egyedülálló tudatállapotba varázsolja Önt, könnyűnek és szabadnak érzi magát, testi és szellemi értelemben is. Ez a vizuálisan és akusztikusan elkülönülő visszavonulás a külvilágtól lehetővé teszi, hogy a felhasználó minden külső befolyás nélkül juthasson el az Alfa állapotba.

Az AlfaSzféra egyszerre  stimulálja és összeköti az érzékelést. Segít abban, hogy ne külön-külön, hanem egységesen egészben élje át az érzékelés élményét. Minden figyelem a belső énünkre irányul,  az érzékek utazásra indulnak.

 

Végeredmény: egy ultramély relaxációs állapot – az alfa-élmény azonnali átélése

 

További információ és foglalás:

hotel@carbona.hu, www.carbona.hu Tel: 83/ 501-500

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top