Nyereményjátékok

Zalakaros – Zala megye legkedveltebb nyaralóhelye 2010

Zalakaros Magyarország legvirágosabb városa, mint fürdőhely, elsősorban gyógyvízéről és gyógyfürdőjéről ismert, ám a zalai dombok ölelésében elterülő hangulatos kisváros és környezete számos egyéb természeti csodát és vonzerőt rejt.

Zalakaros szíve a Gránit Gyógy-, Élmény- és Strandfürdő, mely a gyógy- és a wellness célcsoport, valamint minden korosztály számára teljes kikapcsolódást ígért több mint 5000 nm-es vízfelületével, (ebből 1500 nm fedett létesítményben) 25 medencéjével, akár 9000 fős befogadóképességével! A fürdő részlegei:

Zalakaros - Zala megye legkedveltebb nyaralóhelye 2010

 

Fedett fürdő, gyógyászat – a gyógyulás öröme: a zalakarosi víz megújító hatásának élvezete a 34-36 C°-os hőmérsékletű gyógyvizes medencékben, orvosi felügyelettel működő gyógyászat és kezelések széles választéka.

Zalakaros - Zala megye legkedveltebb nyaralóhelye 2010Élményfürdő – felüdülés, wellness: Termálvízzel üzemelő fedett és szabadtéri élmény – és gyermekmedencék változatos attrakciókkal, hidromasszázs medence, sportmedence,  „Fekete Lyuk” és Kamikaze csúszda, finn-, aroma-fényterápiás és infraszauna, gőzkabin, sóterápia és wellness kezelések.

Strandfürdő – fürdés, napozás, izgalom: 24-36 C°-os vízhőmérsékletű, korszerű, termál-, sport, családi, hullám-és gyógyvizes medencék, 6 pályás csúszdaegyüttes, pancsoló, játszótér és színes programok.

Gyógycentrum – rekreáció, nyugalom: Igényes fürdőzés a gyógyvizes ülőfürdőben és a termálvizes jacuzzi-medencében, kellemes kikapcsolódás a Gyógykertben – kora tavasztól késő őszig, gyönyörűen kialakított parki környezet.

Legyen Ön is azon 700 000 vendég egyike, aki évente megfordul a Gránit Gyógy-, Élmény-, és Strandfürdőben!

Zalakaros - Zala megye legkedveltebb nyaralóhelye 2010Ám Zalakaros varázsát nem csak a gyógyvíz adja! Zalakaros ősszel és télen is kiváló hely a pihenésre: újborkóstolgatás egy hangulatos pincében forró pogácsa mellett, felejthetetlen kirándulások az ezer színben pompázó Kis-Balaton körül, különleges szauna felöntések vagy ínyenc zalai falatok egy étteremben… Ez is Zalakaros!

A szálláson se fájjon a feje! Zalakaroson minden ár- és minőségi kategóriában megtalálja a kedvére valót minden Vendég.

 

A családbarát Hotel Napfény*** a zalakarosi gyógyfürdőtől 150 m-re várja vendégeit. Szállodánk két-és háromágyas, ill. családi szobákkal rendelkezik. Az erkélyes szobákban fürdőszoba, teakonyha, kábel televízió és széf található. A kisgyermekeseknek etetőszéket, kiságyat, fürdető kádat biztosítunk. Dining Guide Étteremkalauz által ajánlott Panorama Terrasse Éttermünkben vendégeink reggelire a büféasztalról válogathatnak, az ebéd és a vacsora keretében bővített étlapról választhatnak.

Zalakaros - Zala megye legkedveltebb nyaralóhelye 2010

 

Gyógyászatunkon szakorvosi vizsgálatot követően különféle kezeléseket vehetnek igénybe, masszázsaink által pedig ellazulhatnak, felfrissülhetnek. Szállodánkban sószoba, szauna, fitneszterem, pedikűr-manikűr, fodrászat működik. Az érdeklődők kerékpárt kölcsönözhetnek, különféle kirándulásokon, kerékpártúrákon vehetnek részt.

Zalakaros - Zala megye legkedveltebb nyaralóhelye 2010

 

 

Napfényes hetek télen, nyáron…

 

További információk: www.zalakaros.hu

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top