Nyereményjátékok

Ajándékötlet mindenkinek!

A karácsony közeledtével rátörnek az emberre a régi emlékek, mikor gyermekként gondtalanul élvezhettük a fa alatt meghúzódó ajándék halmokat. Jókat ettünk és a szépen feldíszített fenyőfáról titokban dézsmáltuk a szaloncukrokat.

Zavartalan évek voltak azok, hiszen a legtöbb ajándékot saját magunk készítettük, rajzoltuk és fülig érő vigyorral az arcunkon vártuk a szentestét. Persze, azóta már felnőttünk és tudjuk, hogy mivel jár az év vége.

Rossz szokás, de általában az ajándékok megvásárlását mindig az utolsó pillanatra hagyom, amit az időhiányra is foghatnék, de persze nemcsak erről van szó. Mindig törekszem arra, hogy kreatív „Jézuska” legyek, ezért egész nap csak azon jár az eszem, hogy mivel okozhatnék örömet azoknak az embernek, aki igazán fontosak számomra.

Ajándékötlet mindenkinek!Minden évben a kisgyerekek izgatottságával várom az ünnepeket, de időnként elég nehéz kitalálni, hogy kinek, mit vegyek? Igen! Egyszerűen is megoldhatnám a nagy bevásárlást, de én is csak akkor tudok örülni egy ajándéknak, ha az hasznos számomra. A tavalyi évem elég nehéz volt, de idén nincs ilyen problémám, hiszen egy jó ötlet sok mindent megold.

Ezért esett a választásom a lollee-ra, amely a derékon hordható rugalmas kiegészítő. 12 egyedi szín közül választhattam, így nem jelentett problémát, hogy aputól a kishúgomig megvegyem az összes ajándéknak szánt lollee-t. A karácsonyi költségvetésembe még az is belefért, hogy duplázzam az élvezeteket! Így a lollee Maxima selection válogatással lepem meg szeretteimet. A dou-pack dobozában 2 lollee található: az elegáns fekete és a legdivatosabb színeket követve egy rózsaszín vagy türkiz lollee. Így a családom kedvére válogathat majd, hogy éppen melyik darabbal dobja fel a ruhatárát és kedvét.

Nagy az örömömre újra olyan gondtalanul várom a karácsonyt, mint amikor még gyerek voltam. Nemcsak praktikus szuvenírt sikerült találnom, hanem divatosat is. Használható sportoláshoz, bulizáshoz vagy akár egy üzleti tárgyaláshoz is, mivel nincs az a stílus vagy ruhaköltemény, amit trendi színeivel ne tenne különlegessé!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top