Nyereményjátékok

Téli élmények Salzburg tartományban

Kint nagy pelyhekben hull a hó, lampionok világítanak a ragyogó fehérségben, a cserépkályhában tűz ropog. A salzburgi tél ihletett művész tévedhetetlen érzékkel vezényli a táncoló hópelyhek, a szenvedélyes sízők, a remek sívidékek, a 380 síkunyhóban asztalra kerülő pompás falatok színes forgatagát.

Téli élmények Salzburg tartománybanA művész kétségtelenül virtuóz előadókra támaszkodik: 23 sírégió 2200 kilométernyi sí- és ugyanennyi sífutópályájára, luxusszínvonalú wellness-szállodákra, hangulatos panziókra és falusi szálláshelyekre, izgalmas esti szórakozóhelyre, valamint 110 síiskolára. Éld át velünk a téli örömök, a sport, a vakáció szimfóniáját! Rendeld meg most Salzburg tartomány ingyenes síatlaszát az udules.salzburgerland.com honlapról!

Északi sportok

Csendes a vidék, felhők mögé bújtak a csúcsok, csak a téli nap kósza sugara varázsol misztikus fény- árnyék játékot a hótakaróra. Egyenletes ütemben siklanak a sítalpak a sífutópályán, nyugodtak, üdítőek a gondolatok. Te is a sífutás híveinek lelkes táborába tartozol? Érdemes felfedezned Salzburg tartományt, itt bőven találsz alkalmat hagyományos, cruising és skating stílusú sífutásra! A hálózat teljes hossza több mint 2200 km!

onebigpark.at

A „ride hard, party hard” mottójú ONE BIG PARK alaposan megdobja az adrenalinszintet! Zajlik az élet a terepen, a funparkokban, az éjszakai szórakozóhelyeken. A snowboardos, freestyle- és freeride-ajánlatok sokaságát egybefogó új márkanév sok fiatalt vonz Salzburg tartományba és trendi „hotspotként” talált elfogadásra a bennfentesek köreiben. onebigpark.at

Téli élmények Salzburg tartományban

Via Culinaria

Salzburg tartományban ízélményekkel is kényeztet a téli vakáció: a hegyekben és a sípályák mentén hívogató 380 síkunyhóban édes az élet, nem bűn, ami jólesik. Kóstold végig az itteni finomságokat: ízes sültek, a rumtól illatozó szilvalekváros pofézni, császármorzsa és házipálinka. A Via Culinaria hálózatában külön ínyenc tanösvény szól a síkunyhóban melegedés bajnokainak! Fedezd hát fel a tartomány legcsábítóbb oldalait: rendeld meg a Via Culinaria ingyenes ismertetőjét a via-culinaria.com honlapon!

 

További információk: udules.salzburgerland.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top