Nyereményjátékok

Éld túl az ünnepeket, okosan!

A karácsonyi előkészületek, az év végi munkahelyi hajrá, a régi barátok felbukkanása - sok öröm és kihívás is egyben, mert állandóan az időnkkel küzdünk, hogy minden és mindenki beleférjen. Ha nem riadunk vissza a technológia legújabb csodájától, az okostelefon használatától, sok-sok időt és energiát megspórolhatunk magunknak egy ilyen kütyü segítségével.

Éld túl az ünnepeket, okosan!Okostelefonnal nem kell mindent fejben tartanunk, a böngésző bármikor kéznél van, az irodán kívűl is e-mailezhetünk, de legújabb fotóinkat is azonnal megoszthatjuk a közösségi oldalakon barátainkkal.

Néhány tipp az ünnepekre, amikor jó, ha kéznél van egy okostelefon:

 

1. Karácsony előtt készítsd fel a gyomrod az ünnepekre. Receptes oldalakat böngészhetsz akár bevásárlás közben is. Meglepheted párod mondjuk egy sütőtök krémlevessel – a siker garantált.

2. Állítsd össze a karácsonyi ajándék listádat a telefonodba, így mindig tudni fogod, hogy kit kell még meglepned. Azon túl, hogy a neten rendelhetsz is, az árakat is összehasonlíthatod.

3. Sok találkozó áll előtted? Nehezen jegyzed meg, hogy melyik este mikor, kivel, hol találkozol? Írj bele mindent a telefonod naptárjába, az mindig kéznél van.

4. Egyedül vagy otthon, fáradt olvasni, a tv nem érdekel, igazából már a szemed is épp lecsukódik: álmodd magad játékba a telefonnal, segítsd a Mikulásnak minél több ajándékot kiosztani

5. Eljött a céges karácsonyi buli estéje, teljes puccban állsz, a barátnőd ki is sminkelt, ám egy taxi társaság sem veszi fel a telefont? (Veled ilyen megtörténhet?) Ne ess pánikba, tervezd meg a legrövidebb utat a telefonodon, biztos nem fogsz eltévedni.

 

Ha kedvet kaptál az okostelefonokhoz, látogass el a T-Mobile oldalára, ahol számos nagyon okos és nőies darab közül válogathatsz: www.t-mobile.hu/okostelefon

 

Boldog böngészést!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top