Nyereményjátékok

Pepe Jeans – OTP Travel

Szeretnéd megtudni, milyen típus vagy és miben mutatsz a legdögösebben? Vagy pillanatok alatt szeretnél valami különleges ajándékot karácsonyra? Vagy csak Pepe Jeans utalványt nyernél? Akkor láss neki, olvasd el az alábbiakat!

Pepe Jeans  - OTP TravelAz életben a sikeresség titka, hogy ismerd önmagad. Tudd meg pontosan, mire vágysz, és mi tesz boldoggá?

Téged és ezáltal azokat, akiket szeretsz. Ennek része az is, hogy elégedett légy a külsőddel, olyan holmikban járj, amiben magabiztos vagy és jól érzed magad.

A Pepe Jeans kollekciói  az egyéniségre épülnek  Az alábbiak segítenek abban, hogy eldöntsd, milyen típus vagy és mi áll jól Neked.

 

A  szexi dolgozó nő: BROOKLYN MEMORIES kollekció

Szívesen dédelgeted a régi álmaidat? Szeretsz mindent, ami a 60-as évekbeli? Sokat dolgozol és úgy érzed, ezért megérdemled a szépet? Akkor Te egy igényes trendi nő vagy, jól állnak Neked a szűk (passzentos) derékkal tervezett modellek. Bújj egy virágmintás szoknyába vagy ruhába, válassz valami pasztell árnyalatot, vagy akár egy barnát, de a kedvenc fekete darabjaidat is megtalálod!

 

Pepe Jeans  - OTP TravelAz érzéki, összetett egyéniségű  nő:  LUXURY FOLK kollekció

Imádod és megérdemled a luxust? A részletek is fontosak számodra? Szereted az arany színt? Akkor szeretni fogod ezeket a mély tónusú, gyöngy szegéllyel, szőrmével és lurex szállal kombinált, főként lila és bronz darabokat. Próbálj fel egy buggyos nadrágot vagy egy széles ujjú fűzős blúzt.

A merész éjszakai nő:  a “SEVENTY THREE”  kollekció

Őrülten szereted a feketét és a rock stílus a mindened? Netán a régi rock and roll számokra is bepörögsz? Tetszenek a fém díszítések, a ravaszan megtervezett szakadások-foszlások a ruhákon? Akkor  próbálj fel egy kihívó farmert vagy felsőt és hódits meg mindenkit az éjszkában!

 

Pepe Jeans  - OTP TravelA klasszikus, igazi férfi: a CLASSIC kollekció

Vonzanak a tengerész és military témák? Akkor ez a Te stílusod: ebből a kollekcióból való farmerban mutatsz majd a legjobban.

 

Az  élre vasalt, minőségi macho:  HERITAGE kollekció

Tartós anyagokat szeretsz és jól érzed magad “örök darabokban”? Akkor a különleges mosási technikákkal készült élre vasalt vászon nadrágokban és bélelt dzsekikben megismerheted vagy megtarthatod álmaid asszonyát.

 

 

 

Pepe Jeans  - OTP Travel

 

És hogy mindezt Te viseled majd vagy a párodnak választod ki a legszebb ajándékot karácsonyra, azt Te döntöd el. A lényeg, hogy válassz valamit nov. 15. és dec. 15. között a kijelölt Pepe Jeans üzletekben, regisztrálj a helyszínen és megnyerheted az OTP Travel lenyűgöző útjai közül az egyiket, a Bali szigeteki nyaralást. Ha ennél is merészebb helyre vágysz, vagy csak időjárásváltozást szeretnél, böngéssz az OTP Travel lenyűgöző útjai közül.

De addig is, amíg bejössz a Pepe Jeansbe, játssz velünk itt az NL Café-n, hogy Tied legyen a Pepe Jeans utalványok egyike.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top