Nyereményjátékok

Új akciók a Best Reisen háza táján…

Utószilveszteri akció -10% 

A decemberi ünnepekhez kötődően különleges kedvezményt kínálunk az utószilveszteri indulásokra. Foglald le a Best Reisennél januári üdülésed 2010. december 1-19. között és igénybe veheted utószilveszteri akciónkat! Díjazzuk a gyorsaságod, így minél előbb foglalsz, annál nagyobb kedvezményben részesülhetsz: december 1-6. között 10%, december 7-12. között 8%, míg december 13-19. között 5% kedvezményt adunk, amelyet nem csak a katalógusárakból, hanem akciós- és last minute ajánlatainkból is igénybe veheted. Utószilveszteri akciónk 5 úti cél (Thaiföld, Kenya, Egyiptom, Tenerife, Gran Canaria) kijelölt januári indulásaira szólnak.

Akár virgács, akár Mikulás sapka… 10% kedvezmény!

Térj be Mikulás sapkában vagy egy virgáccsal 2010. december 3-6. között a kijelölt Best Reisen irodák valamelyikébe és 10% kedvezményt adunk a saját szervezésű utazásaink részvételi díjaiból! Ha aznap foglalod le repülőjegyed, kedvezőbb szervizdíjat számolunk fel, ha pedig partnereink kínálatából foglalsz, akkor foglalásod mellé 5.000 Ft-os utalványt adunk! A kedvezményt az aktuális akciós árakból és katalógusárból is igénybe veheted!

A fenti két akció összevonható, így ha 2010. december 3-6. között foglalod le januári pihenésed a kijelölt úti célok valamelyikére, 20% kedvezményt kapsz az aktuális árakból!

Új akciók a Best Reisen háza táján...

Best Reisen úti tippek Karácsonyra, Szilveszterre

Még nem döntötted el, hol töltöd a szilvesztert? Szeretnéd, ha idén a karácsonyfa pálmafából lenne? Látogasd meg weboldalunkat és keresgélj akciós ajánlataink között, hiszen néhány hely még kiadó karácsonyi- szilveszteri charter járatainkon. Thaiföldön szilveszterezhetsz közvetlen Bangkok- Phuket charter járatunkkal már 259.900 Ft/főtől, all inclusive vörös- tengeri Karácsonyt kínálunk Hurghadán 134.900 Ft/főtől, vagy „kergetheted” az öt nagyvadat egy szilveszteri kenyai szafarin már 349.900 Ft/főtől! Ha Európán belül maradnál, Tenerife vagy Gran Canaria a Neked való úti cél!

Ingyenes reptéri parkolás

A kedvezményekből sosem elég! Foglald le nálunk téli pihenésed és ingyenes reptéri parkolást biztosítunk az utazás teljes időtartamára a kiadott akciós- és last minute ajánlatokban foglaltaknak megfelelően, egy személyautó részére. Egzotikus Üdülések 2010 Tél/Tavasz katalógusunkból történő foglalás esetén minden úti célhoz biztosítjuk az ingyenes reptéri parkolást!

Látogasd meg weboldalunkat és győződj meg Te is kedvező árainkról! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess akciós ajánlatainkról!
www.bestreisen.hu

(A fenti árak a járulékos költségeket nem tartalmazzák, melyről részletes információkat találsz a www.bestreisen.hu oldalon!)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top