Nyereményjátékok

Rubint Réka Alakreform DVD 2010

Réka kismamaként is megcsinálta, amit rajongóinak és követőinek megígért.

Rubint Réka mindig betartja, amit ígér. Korábban, még két gyermekes anyukaként és sikeres fittnesedzőként nyilatkozta azt, hogy rajongói kifejezett kérésére, újabb fittnes DVD-t forgat.

Időközben ismét áldott állapotba került, de ennek ellenére, a harmadik gyermekét váró édesanya várrandóságának első heteiben még elkészítette Dupla lemezes Alakreform DVD-jé.

Ez a program most nem kismamáknak szól, hanem azoknak a lányoknak, hölgyeknek, akik szeretnének részesei lenni egy vidám, hatékony, fergeteges hangulatú 180 perces edzésprogramnak.

Réka az elmúlt években egyébként mintegy negyedmillió fittnes DVD-t adott el, ami egyértelmű bizonyítéka annak: folyamatosan képes megújulni és újat, érdekeset, hasznosat mutatni azoknak a követőinek, akiket ő maga egyszerűen csak “csodálatos nő”-ként szólít meg. Szerinte ugyanis minden nő magában hordozza a csodát, a szépséget.

Szinte az új DVD megjelenésével egyidőben, az elmúlt napokban került az újságárusokhoz az Alakreform magazin második, téli száma is. A tetszetős külsejű és praktikus méretű, teljes egészében Réka által összeállított életmód magazin történelmet írt a magyar női magazinok piacán: előző számából több fogyott, mint az évtizedek óta működő nagy külföldi életmód havilapok magyar kiadásaiból, ami azt jelzi: az olvasók meghálálták azt a személyes törődést, amit Réka minden cikkében, étrendjében, életmódtanácsában érzékelhetnek a lap olvasói. A boldog kismama ragaszkodik ahhoz, hogy egy pillanatig se engedje el rajongói és követői kezét. Talán ő az egyetlen magyar fittnes edző, aki még hat hónapos terhesen is, heti két alkalommal, óriási sikerű, teltházas, 90 perces Alakreform órákat tart a 13. kerület Hegedűs Gyula 86. szám alatt található sportcsarnokban, és akihez a facebookon keresztül bárki bármikor fordulhat problémájával – vagy éppen egy testi, lelki jótanácsért, bíztatásért. Talán ennek köszönhető, hogy facebook rajongói oldalán körülötte összegyűlt közösség mára az egyik legnagyobb és leglelkesebb csapattá növekedett Magyarországon.

Rubint Réka Alakreform DVD 2010
 

Amikor a sikere titkairól kérdezik, Rubint Réka mindig azt mondja: talán abban különbözik másoktól, hogy számára a most megjelent DVD , és az Alakreform magazin téli száma vagy éppen a facebookon egyre népesebb internetes rajongótábor bővítése nem öncél, hanem újabb és újabb lehetőségek arra, hogy mindenkihez eljuttassa üzenetét: “… Alakreform programom most is rólad szól… arról a fantasztikus nőről, aki megtisztel bizalmával és edzőtársának fogad. Én hiszek benned, segítek abban, hogy tudatos és következetes munkával elérd a a célod, s hogy az utad végén egy elégedett, boldog nő nézzen vissza a tükörből. A megoldás kulcsa a kezedben van, csak hinned kell Önmagadban és Bennem! Én itt vagyok és segítek Neked!…. Őszinte tisztelettel: Rubint Réka

Réka azt is elmondta: megszámolhatatlan mennyiségű kedves visszajelzést, gratulációt kap az új, 2010-es, Alakreform DVD vásárlóitól, de sokan már most azt kérdezik: mikor készíti el a kismamák számára is végigcsinálható, terhestorna DVD-jét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top