Nyereményjátékok

Forradalmi áttörés a herpesz kezelésében

Egy gyökeresen új módszernek köszönhetően a herpesz mostantól hatékonyan és láthatatlanul kezelhető: egy ultra-vékony és átlátszó tapasz felhelyezésével, amely kezeli és elrejti a herpeszt, és ezzel egyidőben csökkenti a fertőződés kockázatát.

Forradalmi áttörés a herpesz kezelésébenAz ajakherpeszt okozó HSV-1 az egyik leggyakoribb vírus a világon. Egyszeri fertőződés után a vírus már örökre az arc idegeiben marad. A mai stresszes életmódnak köszönhetően a vírus időről-időre reaktiválódik és visszatérő herpeszes időszakokat okoz.

Vírusellenes krémek?

A szokásos kezelési mód vírusellenes krém alkalmazása a herpeszen, annak reményében, hogy a HSV-1 vírus elpusztításával lerövidíthetjük a herpeszes periódust. Azonban a virológusok és a gyógyszerészek tudják, hogy nincs olyan kezelés, amely megszabadíthatja a szervezetet a vírustól.

Áttörés a herpesz kezelésében

Úttörő kutatásoknak köszönhetően a Compeed® a herpesz kezelésének egy egészen új útját valósítja meg, így lecsökkentve a gyógyulási időt, valamint azonnal enyhítve a viszkető és égő érzéssel járó kellemetlenséget, fájdalmat és az elcsúfítottság érzését.

Forradalmi áttörés a herpesz kezelésébenA COMPEED® Total CareTM Herpesztapasz

A forradalmian új COMPEED® Total CareTM Herpesztapasz egy ultra-vékony, hajlékony és majdnem láthatatlan tapasz, amely a szabadalmi eljárás alatt lévő Hydrokolloid-075 technológián alapul. A herpeszes periódus alatt a seb teljesen el van zárva a külvilágtól, a tapasz pedig gondoskodik a felesleges nedvesség felszívásáról és elpárologtatásáról, hogy optimális nedvességtartalmat biztosítson a diszkrét és gyors sebgyógyulás érdekében.

A COMPEED® Total CareTM Herpesztapasz a seb betakarásával lehetővé teszi a további fedést smink felvitelével, így csökkentve az elcsúfított külső miatti szorongást.

Forradalmi áttörés a herpesz kezelésében
 

A COMPEED® Total CareTM Herpesztapasz csökkenti a további fertőződés esélyét.

A herpeszes időszakban a seb biztonságosan el van zárva a külvilágtól és a szabadalmi eljárás alatt lévő pillangó-applikátor segítségével az átlátszó tapasz higiénikusan helyezhető fel, anélkül, hogy a sebet megérintenénk.

Klinikailag bizonyított eredmények.

További, részletes információkért kérjük, látogasson el a www.compeed.hu weboldalra.

 

A Compeed® Total CareTM Herpesztapasz kizárólag gyógyszertárakban vásárolható meg.
A Compeed® a Johnson&Johnson bejegyzett védjegye.
A Compeed® Total CareTM Herpesztapasz orvostechnikai eszköz.

Forgalmazó: Johnson&Johnson Kft.
2045 Törökbálint, Tó Park

Forradalmi áttörés a herpesz kezelésében
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top