Nyereményjátékok

Leitz az irodai hatékonyságért

Napjaink munkahelyei folyamatos kihívások elé állítanak minket. Bármilyen szakmáról, munkakörről legyen szó, a professzionalizmus elengedhetetlen a versenyelőny biztosításához. Sikert csak az érhet el, aki jól szervezi a munkáját. A minőségi irodaszerek használata egyre nagyobb jelentőséggel bír, mert megkönnyítik a munkát és hozzájárulnak a hatékonyság növeléséhez. A Leitz választása egyet jelent a sikerrel és a jól végzett munkával.

MINŐSÉG – MELYET SOKÁIG ÉLVEZHET

 
A magas követelményeket támasztó, feszültségekkel teli munkakörnyezetben fontos, hogy olyan termékekkel legyünk körülvéve, melyek tartósak és nem romlanak el folyton. Ezért kínál a Leitz – egyedülálló módon – számos termékére 10 év garanciát.

 

Leitz az irodai hatékonyságért

 

TELJESÍTMÉNY – MAGAS HATÉKONYSÁG, KEVÉS STRESSZ

A Leitz termékek formatervezése és kivitelezése során nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a termékek a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák, használatuk egyszerű és megbízható legyen.
A Leitz Nexxt lyukasztók például szabadalmaztatott mélyített markolattal és extra éles lyukasztóegységgel rendelkeznek a minimális erőkifejtés érdekében.
A Leitz Nexxt tűzőgépek időt és energiát takarítanak meg a Közvetlen Behatás Technlógiának (DIT) köszönhetően.

Leitz az irodai hatékonyságért
 

A JÓL VÉGZETT MUNKA JUTALMA

Amikor valaki keményen dolgozik, egy kis kávészünet segít felfrissíteni az elmét és megjutalmaz a napi munkavégzés során átélt kihívásokért.
Ezért esett a Leitz választása a “Profik szenvedélyével…” promóció nyertesei számára a NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® exkluzív ajándékaira.

Az irodaszer felhasználók a promóció időtartama alatt – 2010. november 1. és 2011. március 31. között – a promócióban részt vevő Leitz termékek vásárlásával pontokat gyűjthetnek.
A promócióban való részvételhez a felhasználóknak regisztrálniuk kell magukat a www.leitz.com/job weboldalon, majd az oldalon keresztül feltölteni a matricákon található kódokat. A megfelelő pontszám elérése után, a pontok beválthatók a NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® vonzó ajándékaira.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top