Nyereményjátékok

Játssz és NYERJ egy komplett TANFOLYAMOT!

Ha szeretnél egy új szakmát vagy a nyelvtudásodat felfrissíteni, akkor játssz az ELO nyereményjátékán! Egy szerencsés játékos egy szabadon választott komplett tananyagcsomagot nyer, további négy játékos között pedig ELO-s ajándékcsomagokat sorsolunk ki.

A gazdasági válság és a tömeges elbocsátások hatására egyre népszerűbbé válnak a levelező tanfolyamok, hiszen ezeken mindenki saját munkatempójában és kedve szerint bővítheti ismereteit. De mit tehetünk azért, hogy nagyobb biztonságban érezzük magunkat a munkahelyünkön, vagy könnyebben találjunk új állást? Képezzük magunkat, hogy többet nyújtsunk!

Az ELO már közel 20 éve működik töretlen népszerűséggel Magyarországon, és napjainkban, amikor az új ismeretek, szakmák elsajátításának jelentősége egyre növekszik, az ELO az eddiginél is fontosabb szerepet tölt be az oktatási piacon. Egyik legnagyobb előnyük, hogy tanfolyamaikra földrajzi elhelyezkedéstől, iskolai végzettségtől és anyagi helyzettől függetlenül bárki, bármikor jelentkezhet.

10 témakörben kínálnak nyelvi, szakmai és hobbikurzusokat egyaránt, így velük mindenki megtalálja a neki való tanfolyamot. Nyelvi kurzusaik nagy sikere a multimédiás programuknak, az ELOnet-nek is köszönhető, amely biztosítja a nyelvtani alapok és az íráskészség fejlesztését, mindemellett tanulóik a kiejtést és az élőbeszédet is gyakorolhatják. A szakmai tanfolyamaik nagy részénél a tanfolyam elvégzése után partnereiknél államilag elismert OKJ-s vizsga tehető, vagy ECDL, EBC*L nemzetközi bizonyítvány szerezhető.

Az ELO weboldalán számos INGYENES alkalmazást találsz, amelyek segíthetnek a tanulásban vagy éppen a kikapcsolódásban. Töltsd le díjmentesen az ELOnet-es nyelvleckéket a www.elonet.hu oldalról, így 5 nyelven (angolul, németül, olaszul, spanyolul, franciául) is tesztelheted nyelvtudásod!

Játssz és NYERJ egy komplett TANFOLYAMOT!

Ha még nem döntötted el, hogy melyik tanfolyamot szeretnéd választani, látogass el a www.elo.hu/probalecke weboldalra és töltsd le próbaleckédet!

Amennyiben érdekel, hogy milyen magas az IQ-d, töltsd ki IQ-tesztet, és megtudhatod mekkora az intelligenciaszinted.

Amennyiben felkeltették érdeklődésedet a fentiek vagy bővebb információra van szükséged, kattints az ELO honlapjára.

www.elo.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top