Nyereményjátékok

High Care ajándékcsomag

Találd meg és gyűjtsd össze a VALENTINO és VALENTINA figurákat a Nők Lapja Cafe oldalain és nyerj High Care ajándékcsomagot!

High Care ajándékcsomagCleansing Milk 200ml

Összetétel
bőrkímélő, mosóaktív összetevők, növényi olajok és zsírok, többek között szójaolaj, kollagén

Tulajdonságok
A Cleansing-Milk-el végzett különleges bőrkímélő tisztítás mentes az agresszív tenzidektől. Lágy, mosóaktív összetevői védik a bőr természetes savköpenyét, anélkül, hogy tisztítóereje csökkenne.

Alkalmazás
Az arc, nyak és dekoltázs alapos, lágy tisztítására.
Az arcon, a nyakon és a dekoltázson szétoszlatjuk, lágyan bemasszírozzuk és a Tone-Up arcvízzel, vattapamaccsal letöröljük.

 

High Care ajándékcsomagTone up 200ml

Összetétel
Kamilla, Körömvirág, Vadgesztenye-kivonat, Növényi kivonatok

Tulajdonságok
A HIGH-CARE COSMETICS Tone-Up-ja egy alkoholmentes, élénkítő és frissítő arcvíz. Nyugtató, növényi hatóanyagokat, mindenek előtt kamilla-kivonatot tartalmaz, amelyek a kamilla – az un. flavinoidok – kozmetikailag értékes, illó, éteri anyagait tartalmazzák. Emellett különleges bőrápoló növényi kivonatként Calendulát (körömvirágot) tartalmaz. Ez a hatóanyag-komplexum bőrkímélő szaponinokat tartalmaz, és gyulladáscsökkentő, gyógyító tulajdonságai vannak. A körömvirág-kivonat ezen kívül antiallergiás és antibakteriális módon hat, ez az érzékeny bőr számára különösen fontos. Emellett a Tone-Up arcvíz vadgesztenye-kivonatot tartalmaz, ennek hatóanyagait használják a visszerek gyógyítására a gyógyszerekben. Jól érezhetően élénkíti és feszesíti a bőrt.

Alkalmazás
Frissítő, tisztító arcvíz. A szennyeződések és a makacs Make-Up maradványok eltávolítására kiválóan alkalmas. A Cleansing-Milk és a Tone-Up tisztítórendszer alkalmazásával nem kell, hogy bőrünk az esetlegesen szennyezett vagy mésztartalmú vízzel érintkezzen.

A Cleansing Milk-et felvisszük az arcra, nyakra és dekoltázsra. Eloszlatjuk és bemasszírozzuk, végül a Tone-Up-al egy vattapamacs segítségével letöröljük.

 

High Care ajándékcsomagSPA Nano-Care tisztítókorong

Összetevők:
Aloe Vera, óceáni ásványok

Tulajdonságok:
A mikroszálas tisztító korongot gyors és egyszerű tisztításhoz használhatjuk. A mikroszálak segítségével a bőrbe mélyen beleágyazódott szennyeződéseket is el tudjuk távolítani. A mikroszálas korong pH-semleges és az alkoholmentes emulziónak köszönhetően nincs káros hatással a bőr savas védelmi rendszerére, a bőr nem szárad ki és olyan aktív összetevők mint pl. az Aloe Vera táplálják a bőrt és nyugtatólag hatnak. Az aktív óceáni ásványok felfrissítik a bőrt az alkalmazás során.

Alkalmazás:
Használjuk a mikroszálas tisztítókorongot az arcbőrünk megtisztítására, majd dobjuk el. A termék minden bőrtípusra alkalmazható. A tisztítókrong egy vizes-olajos emulziót tartalmaz. Az olajos anyag biztosítja azt a tulajdonságát, hogy a vízálló szemfestéket is eltávolítja és egy síkos, olajos réteg marad hátra.

A tisztítókorong klinikailag tesztelt és alkalmazható a szem körüli érzékeny bőrfelületen is.

Egyedülálló ajánlat:
Gyors és komplikációmentes tisztítás
Hasznos az utazáshoz
Optimális hatás a mikroszálak segítségével
Szemészek ajánlásával

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top