Nyereményjátékok

Lotus Therme Hotel & Spa*****

Találd meg és gyűjtsd össze a VALENTINO és VALENTINA figurákat a Nők Lapja Cafe oldalain és indulj a főnyereményért!

Lotus Therme Hotel & Spa*****Hévíz egyetlen ötcsillagos wellness szállodája egyaránt kényezteti a testet és a lelket. Mindössze néhány percnyi sétára Európa legnagyobb természetes termálvízű tavától, egyedülálló környezetben, egy 17 hektáros park közepén Te is elfelejtheted a mindennapok gondjait! Kerülj újra egyensúlyba önmagaddal és kényeztesd magad Spa részlegünkön egy masszázzsal, frissülj fel medencéinkben és lazulj el a kellemes atmoszférájú relax termeinkben. Egyedülálló szolgáltatások, magas színvonalú kiszolgálás!

Lotus Therme Hotel & Spa*****

 

Szállodánk 222 szobával és 10 Suite-tel vár! A foglaltság függvényében igény szerint dohányzó, illetve nem dohányzó, allergiás, összekötő ajtós és mozgáskorlátozott vendégeink számára kialakított szobákat is biztosítunk.

Lotus Therme Hotel & Spa*****

Szobáink alapfelszereltsége:
Fürdőszoba, hajszárító, telefon, minibár, LCD TV, DVD lejátszó, rádió, egyénileg szabályozható klímaberendezés, széf, balkon vagy terasz.

Lotus Therme Hotel & Spa*****

Testi – lelki egyensúly
Kerülj újra egyensúlyba Önmagaddal: kényeztesd a tested különleges masszázsainkkal, merülj el medencéinkben, fedezd fel a szaunázás különleges élményét szertartásos felöntéseinkkel, vagy lazulj el a Hévízen egyedülálló Holt-tengeri sóbarlangunkban.

 

Lotus Therme Hotel & Spa*****

A nyeremény leírása:
1 db ajándékutalvány 2 személy részére, 2 éjszakára félpanziós ellátással, 1 x Kleopátra fürdővel valamint pezsgővel és édességgel a szobában.

Lotus Therme Hotel & Spa*****

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top