nlc.hu
Nyereményjátékok
2011- Nálunk a gyermekek éve

2011- Nálunk a gyermekek éve

Budapest és Közép-Magyarország családbarát szállodája, a Ramada Resort - Aquaworld Budapest, egész évben fantasztikus pihenést kínál a kisgyermekes szülők számára is. A négycsillagos superior szálloda ugyanis, 2011-ben nemcsak a felnőtteknek, hanem a gyermekeknek is kedveskedik.

2011- Nálunk a gyermekek éve

 

Aki gyakorló szülőként már utazott kisgyerekkel, pontosan tudja, hogy mennyire sok apró dolog lehet nagyon fontos, és mi az, ami a családok számára igazán emlékezetessé teszi a pihenést. A mai világban már természetes, hogy nem kell az összes babaholmit magunkkal vinni az útra, mert a szállodában elérhetőek és igény esetén rendelkezésre állnak. Ennek ellenére az igényes környezet és a különleges figyelem nem mindenhol természetes. Van, ahol elintézik a gyerekbarátságot egy-két etetőszékkel, pelenkázóval, máshol pedig úgy gondolják, hogy ennél jóval többre van szükség a kellemes pihenéshez.

A Ramada Resort – Aquaworld Budapest szállodában többet is szeretnének tenni a gyerekekért.
Olyan helyet hoztak létre, ahol nemcsak a szülők, hanem a gyerekek is jól érezhetik magukat.
Babaágyban alhatnak, van pelenkázó, kapnak etetőszéket, sőt saját mini-svédasztalról választhatják ki a nagyobbacskák, önállóan, hogy mit szeretnének enni. A Hipp sarok ugyanis a kislurkók birodalma a nagy éttermen belül. Bébiétel, melegítő, partedli pedig a legkisebbek étkezéseit könnyíti meg.

2011- Nálunk a gyermekek éve

És ez még nem minden!

Az éttermi játszósarok mellett a kicsik a Bongo kids Clubot is birtokba vehetik, ahol szakszerű gyermekmegőrzés működik.

 

 

2011- Nálunk a gyermekek éve

 

2011- Nálunk a gyermekek éve

 

Itt azután izgalmasabbnál izgalmasabb kalandok várnak rájuk. Lego játékasztalok, kreatív foglalkozások, a picuriknak totyogó vár, a nagyobbaknak profi biztonságos kétszintes játszóház kínál felhőtlen szórakozást.

 

 

 

És a szülők?

Amíg a csemeték felügyelet mellett játszanak, a szülők kipróbálhatják a fantasztikus csúszdákat, úszhatnak, szaunázhatnak, vagy kikapcsolódhatnak a szálloda keleties hangulatú Oriental Spa- és Fitneszközpontban.

2011- Nálunk a gyermekek éve

A kalandos csúszdázás, a frissítő szaunázás vagy a pihentető masszázs után pedig ismét egyesülhet a család, hogy újult erővel vethessék bele magukat a Ramada Resort – Aquaworld Budapest által kínált világ csodáiba.

2011- Nálunk a gyermekek éve

 

A végére hagytuk a legjobb hírt!

A legkisebbek 7 éves korig ingyen pihenhetnek szállodánkban és ez a kedvezmény összevonható más akciókkal, így valóban baráti áron vehetik igénybe a komplexum összes szolgáltatását a kisgyermekes családok.

 További információk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top