Nyereményjátékok

Nyerj egy 4 fős síelést az ausztriai Murauba

Stájerország, Ausztria legnépszerűbb üdülő és pihenőövezete, világszerte ismert meseszép tájairól és a vakációzókat kiszolgáló minőségi helyszínekről.

Nyerj egy 4 fős  síelést az ausztriai Murauban  Holiday Club Hungarya-tól!Maguk az osztrákok nevezték el e gyönyörű tartományt Ausztria zöld szívének, hiszen itt, az ország közepén a legtisztább az alpesi levegő, és (talán európa-szerte is) a legérintetlenebb a természet szépsége.

Ezen az egyedülálló helyen épült fel négycsillagos szállodánk, a Club Appartement-Hotel am Kreischberg, mely szolgáltatásainak és a környék különleges adottságainak köszönhetően minden évszakban felejthetetlen kikapcsolódást biztosít vendégeinek, sorolják magukat akár a téli sportok szerelmesei, akár a zöld nyugalmat és a túrázást keresők, vagy a kultúra és történelem kedvelői közé is.

Wellness központunk szauna, pezsgőfürdő, szolárium és gőzfürdő szolgáltatásai mind-mind a megérdemelt felfrissülést nyújtják. Apartmanjaink berendezésekor a hangsúlyt elsősorban az otthon melegének visszaadására helyeztük. A barátságos hangulat és magas minőségű anyagok harmóniáját a panoráma erkélyek teszik igazán teljessé.

Nyerj egy 4 fős  síelést az ausztriai Murauban  Holiday Club Hungarya-tól!

 

Négycsillagos szállodánk igazi pályaszállás, hiszen a sífelvonótól alig 100 méterre található. A „hósportkedvelőknek” sokat mondhat a Kreischberg-hegy 40 hóágyúja, a külön snowboardpálya külön halfpipe-okkal, a rengeteg téli családi program, az éjszakai szánkózás, a hógolf stb.

Nyerj egy 4 fős  síelést az ausztriai Murauban  Holiday Club Hungarya-tól!

 

A kirándulni vágyóknak igazi csemegét kínálnak a mesés erdők, romantikus völgyek, dús alpesi mezők magával ragadó szépségei. A méltán világhírű Grebenzeni Természetvédelmi Park egyedülálló állat és növényvilága, a Nockberg szinte felhők feletti hágói újra és újra elkápráztatják a látogatókat. Az iható vizű(!) zúgó hegyi patakok és kristálytiszta tengerszemek valamint a Mura tengernyi lehetőséget biztosít a horgász szerencséjüket próbára tevőknek. A frissen fogott pisztrángot kívánság szerint el is készítik a helyi fogadókban.

Nyerj egy 4 fős  síelést az ausztriai Murauban  Holiday Club Hungarya-tól!

 

A művészetek és kultúra lelkes érdeklődői gyönyörű templomok és kivételes gyűjteményű múzeumok széles tárházát találhatják meg a Club Appartement-Hotel am Kreischberg környékén.

Nyerj egy 4 fős  síelést az ausztriai Murauban  Holiday Club Hungarya-tól!

 

Ennyit dióhéjban, a többit éld át személyesen.

Felejthetetlen élményeket kívánunk!

További információk!  

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top