Nyereményjátékok

Foglalj időben! Előfoglalási akciók 2011 Nyár!

A Best Reisen idén öt katalógussal készül a nyári szezonra, melyből három már az utazási irodák polcaira került! Törökország Üdülések, Repülős Utazások és Mediterrán Üdülések 2011 Nyár katalógusaink a hagyományos nyári repülős tengerparti úti célokat gyűjtik egy csokorba: Törökország, Egyiptom és Jordánia mellett a mediterrán szigetvilág legkedveltebb üdülőhelyeit kínálja Neked a Best Reisen! Rodosz, Kréta, Mallorca, Ibiza, Szicília, Gran Canaria, Tenerife, Málta és Madeira vár meghódításra! Előkészületben van Dino Club 2011 Nyár katalógusunk, melyben a családoknak kínálunk fantasztikus nyaralást 7 külföldi és egy magyarországi klubszállodánkban magyar nyelvű animációval.

Foglalj időben! Előfoglalási akciók 2011 Nyár!Előfoglalási akció

Az év egy bizonyos időszakában tudsz csak szabadságra menni? Ragaszkodsz egy bizonyos szállodához vagy indulási időponthoz? Kedvező árakon szeretnél foglalni? Akkor az előfoglalási akciót Neked találtuk ki! Ha biztosra szeretnél menni, tervezd meg időben nyaralásod!

A nyári szezon nem kezdődhet előfoglalási időszak nélkül. Érdemes időben dönteni és 2011. március 15-ig lefoglalni nyári pihenésed, hiszen Törökország Üdülések, Repülős Utazások és Mediterrán Üdülések 2011 Nyár katalógusokban szereplő összes nyári utazás előfoglalási akciós árakon foglalható.

Kiállítási akció akár 100-200 ezer Ft kedvezménnyel!

Ezt nem szabad kihagyni! Külön árkatalógussal készülünk az Utazás Kiállítás idejére, így csak néhány nap lesz arra, hogy kivételes árakon foglald le nyaralásod! Minden üdülőhely legkedveltebb és legjobb ár-érték arányú szállodáit szedtük egy csokorba, hogy 2011. március 3-8. között az előfoglalási akciós áraknál még kedvezőbb árakon, jelentős kedvezménnyel biztosítsd be magadnak nyári pihenésed. Törökország egyes szállodáinál akár 100-200 ezer Ft kedvezménnyel is foglalhatsz, de a mediterrán szigetvilág (Rodosz, Kréta, Mallorca, Szicília Tenerife) és Egyiptom, Jordánia szállodáit is fantasztikus árakon kínáljuk! Március 3-tól tehát irány a Best Reisen weboldala, válogass Te is a jobbnál jobb akciók közül!

 

Foglalj időben! Előfoglalási akciók 2011 Nyár!

 

Ingyenes reptéri parkolás az előfoglalás idejére is!

A kedvezményekből sosem elég! Foglald le nyári pihenésed 2011. március 15-ig a Best Reisen Törökország Üdülések, Repülős Utazások és Mediterrán Üdülések 2011 Nyár katalógusaiból és minden úti cél esetében az üdülés teljes időtartalmára, foglalásonként egy személyautó részére ingyenes reptéri parkolást biztosítunk!

Az ár biztos! Garanciát vállalunk!

Érdemes időben dönteni és 2011. március 15-ig lefoglalnod nyaralásod, hiszen az előfoglalási árak és az ingyenes parkolás mellet még ÁRGARANCIÁT is biztosítunk minden lefoglalt és leelőlegezett utazásra, azaz vállaljuk, hogy a lefoglalt utazás részvételi díját a foglalás napja után nem változtatjuk meg.

 

Látogasd meg weboldalunkat és győződj meg Te is kedvező előfoglalási árainkról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess akciós ajánlatainkról!

www.bestreisen.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top