Nyereményjátékok

15 éves a Kartago Tours!

A Kartago Tours 2011-ben ünnepli 15. születésnapját. 15 ÉV egy magyar utazási iroda esetében már tekintélyes kornak számít, és mi törekszünk rá, hogy szolgáltatásainkkal, útjainkkal még sok-sok évig állhassunk az Önök rendelkezésére.

15 évesek lettünk!

A felénk megnyilvánuló bizalomért és hűségért cserébe születésnapunk alkalmából 15 KEDVEZMÉNNYEL szeretnénk meglepni utasainkat. Többek között:

15 évesek lettünk!– aki 2011. április 1-ig lefoglalja utazását és befizeti a 40% előleget, 15% árkedvezményt kap

– a meghatározott feltételek mellett 1500 gyermek ingyen utazhat

– aki 2011. április 1-ig lefoglalja utazását és befizeti a 40% előleget, ingyenes repülőtéri parkolást kap

nászutasoknak 15% kedvezmény

Cégünk 15 éves fennállása során mindig törekedett arra, hogy kivívja utasai megelégedését. Kínálatunk kialakításában is ez a cél vezérelt bennünket. Egyre bővülő választékunkkal elsősorban visszatérő utasainknak szeretnénk kedvezni, hogy évről évre mindig találhassanak új, még felfedezésre váró országot.

15 évesek lettünk!

Ezért állandó úti céljaink – Tunézia és Egyiptom – mellett megjelentek kínálatunkban a legnépszerűbb európai célpontok: Kréta, Rodosz, Zakynthos, Törökország, Mallorca és Málta. Idén egy új egyiptomi várost, Marsa Alam-ot, valamint további három új országot fedezhetnek fel velünk utasaink. Szicília, a Földközi-tenger legnagyobb szigete, különleges atmoszférájával nyújt feledhetetlen élményt az odalátogatók számára. Bulgária, „a kellemes csalódások országa”, a rendszerváltás előtti Magyarország kedvelt üdülőhelye, most reneszánszát éli.

 

15 évesek lettünk!

A Fekete-tenger mentén húzódó hosszú, homokos partja, felújított és új, színvonalas szállodái kiválóan alkalmasak pihenésre. Marokkó, a gazdag történelmi emlékekeiről és változatos földrajzi adottságairól híres varázslatos ország a kulturális turizmus híveinek éppúgy kitűnő választás, mint a tengerparti kikapcsolódásra vágyóknak.

 

15 évesek lettünk!

És végül, de nem utolsó sorban újra szerepel kínálatunkban a törökországi Bodrum, az Égei Riviéra, Aqaba városa pedig Jordániába, a Vörös-tenger partjára csábítja ismét a magyar turistákat.

15 évesek lettünk!

 

További információk a weboldalunkon: www.kartagotours.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top