nlc.hu
Nyereményjátékok
A mestergyilkos

A mestergyilkos

A mestergyilkosArthur Bishop (Jason Statham) profi bérgyilkos, aki szigorú szabályok szerint él, és mindig tiszta munkát végez a célpontok likvidálása során. A munkája professzionális tökéletességet kíván, és azt, hogy érzelmileg maximálisan függetleníteni tudja magát; Bishop pont ezen képességek miatt számít a legjobbnak szakmájában. Amikor azonban megölik Harryt (Donald Sutherland), Bishop mentorát, és egyben jó barátját, Bishop nem tudja szétválasztani a munkáját és az érzelmeit. Saját magának szabja meg a következő feladatot: meg kell találja azokat, akik Harry haláláért felelnek. A küldetés tovább bonyolódik, amikor Harry bosszút forraló fia, Steve (Ben Foster) is feltűnik, hogy elsajátítsa Bishop szakmájának fortélyait. Bishop mindig egyedül dolgozik, de nem tudja visszautasítani Harry fiának ajánlatát. A hidegvérű bérgyilkos maga mellé veszi a lobbanékony tanítványt, és különös kapcsolat alakul ki köztük. Miközben egyre közelebb kerülnek a célpontjukhoz, a háttérben egyre komolyabb ármánykodás bontakozik ki, és a veterán problémaelhárító és új társa maguk is problémává, célpontokká válnak…

A mestergyilkos
 

A Charles Bronson főszereplésével, 1972-ben készült Mestergyilkos című, műfajteremtő klasszikus, véres leszámolásokkal és brutális akciójelentekkel zsúfolt, izgalmas és látványos újrafeldolgozásában Jason Statham (The Expendables – A feláldozhatók, Az olasz meló) és Ben Foster (A harcmező hírnökei, Börtönvonat Yumába), valamint Donald Sutherland (Az olasz meló) továbbá Tony Goldwyn (Az utolsó ház balra) játsszák a főszerepet. A mestergyilkos rendezői székében egy igazi akciófilm specialista, Simon West (Con Air – A fegyencjárat, A tábornok lánya) foglalt helyet, akinek neve garancia az adott műfajon belüli igényes produkciókra.

A film hivatalos magyar honlapja » 

A mestergyilkos
 

Színes, feliratos amerikai akciófilm

Rendező: Simon West
Producer: Robert Chartoff, William Chartoff, Avi Lerner, Irwin Winkler
Forgatókönyv: Richard Wenk, Lewis John Carlino
Szereplők: Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland, Tony Godwyn,
Jeff Chase, Mini Anden, James Logan, Eddie J. Fernandez, Christa Campbell

Eredeti cím: The Mechanic

Hivatalos honlap: http://www.themechanicmovie.com/

Hossz: 92 perc
Országos bemutató: 2011. április 7.
Forgalmazza a Fórum Hungary

A mestergyilkos
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top