Nyereményjátékok

Holiday Club Hungary

Nyerj egy 4 fős nyaralást Horvátország egyik legkedveltebb üdülőparadicsomába, Brac szigetére az idén 20 éves Holiday Club Hungary-tól!

A Waterman Holiday Club BRAC sziget északi részén, Supetarban található. A több mint 14 hektáros területen létrehozott szálloda és pihenőcentrum a vendégek minden elképzelhető igényét kielégíti.

Holiday Club Hungary

Képzelj el egy pálmafákkal szegélyezett szigeten, a tengerpart közvetlen közelében létrehozott üdülőparadicsomot, aminek udvarias személyzete, exkluzív apartmanjainak minősége, uszodái, éttermei, kávéházai, szórakoztató és sportcentrumai csak és kizárólag a család kényelmét szolgálják. A türkiz és azúr színekben pompázó, simogatóan lágy tengervíz, a pálmafák susogása, az ódon halászfaluk hangulata és lakóik vendégszeretete, a barátságos, meleg napfény, a zamatos sajtok és ínycsiklandó helyi finomságok, mind-mind elengedhetetlen kiegészítői az egész éves, kemény munkát feledtető vakációnak.

Holiday Club Hungary

… és mindez a sok-sok csoda, immár nem álom…

Egy reggeli a teraszon, egy nyugodt séta a parton, vagy egy könnyű barangolás az erdőkben, zöldellő völgyekben. Majd egy zamatos ebéd az étteremben, édes bóbiskolás a pálmafák alatt egy függőágyban. Délután a pezsgő óváros hangulata, este a dombokról fenséges látványt nyújtó alkonyat aranyozza be a kikapcsolódás kellemes óráit. Késő este akár az igéző, mediterrán éjszakai élet sürgés-forgását választja, akár nyugodt percekre vágyik egy ízletes koktélt kortyolgatva, Supetar és a Waterman Holiday Club minden esetben az ideális helyszín Neked. Az üdülőben a gyermekek sem unatkoznak. A létesítmény szakképzett munkatársai ügyelnek a kicsikre, játékos feladványokkal, sportprogramokkal, versenyekkel szórakoztatják a legifjabb nyaralókat. A kultúrára szomjazó klubtagok a szigeten, vagy a közeli városokban (Split, Zadar) egyaránt kedvükre csemegézhetnek. A bronzkortól egészen napjainkig, a múzeumok és szabadtéri régészeti kiállítások temérdek érdekes látnivalót tartogatnak, de maguk az utcák és a városrészek is sok felfedezésre váró történelmi emléket rejtenek.

Holiday Club Hungary

A Waterman Holiday Club egyben az aktív kikapcsolódást keresők igazi mekkáját is jelenti. Saját teniszpályák, medencék, vízisí, Jet-Ski, siklóernyő, motorcsónak, hidroplán, strandröplabda és még megannyi más áll a sportszeretők rendelkezésére. Különleges és felejthetetlen élmény, a nagy tapasztalatú oktatók által szervezett búvártúra. Ismerd meg az érintetlen és tiszta, víz alatti világ mesés nyugalmát, a lebegés gyönyörűségét és a színpompás élővilág kavalkádját!

Éld át személyesen a mesebeli élményeket!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top