Nyereményjátékok

Swisso Logical készítmények

A napsütés, a szél, a szennyeződések és a stressz évekkel öregítheti meg arcát, az időskorra jellemző mély barázdákat, ráncokat és szürke, egyenetlen arcszínt idézve elő.

Swisso Logical készítményekNapjainkban a tudomány a természettel karöltve vesz részt a kozmetikai ipar fejlesztéseiben. Hála a jelentős technológiai fejlődésnek, a modern kozmetológia a növényvilágban fellelhető értékes és különleges hatóanyagokat is képes kivonni, és olyan szépségápolási termékekben hasznosítja ezeket, melyeknek köszönhetően a bőr nemcsak sugárzóan szép lehet, de nagyszerűen is érezheti magát.

Bőre nyitott könyvként árulkodik a külvilágnak egészségi és szellemi állapotáról. Míg a szemek, a száj, a haj, és egyéb vonások a személyiségéről mesélnek, bőre sokkal többet mond el. Sajnálatos módon a bőrnek hosszú és csalhatatlan memóriája van.

A XXI. század közeledtével egyre nagyobb figyelmet kaptak olyan értékek, mint az egyszerűség, a környezet tisztelete, a kozmetikumok feljesztésében pedig nagyobb hangsúly helyeződött a növényi eredetű összetevők kutatására. Ez a tendencia az élet minden területére érvényes, a táplálkozástól az építészetig, a szabadidős tevékenységektől a szabadtéri sportokig.

Erre a gondolatra épül a SWISSOLOGICAL, a Zepter Cosmetics svájci szépségápoló termékcsaládja is, amely tisztaságuk és hatékonyságuk alapján kiválogatott friss növénykivonatok felhasználásával készül.

A Swisso Logical bőrápoló termékcsalád fő alkotóeleme a bíbor kasvirágban (Echinacea) található minőségi aktív hatóanyag. A friss bíbor kasvirág kivonat védi, táplálja és hidratálja a bőrt.

A segítség minden bőrtípus számára hasznos lehet, ezért a Swisso Logical hat különböző termékcsaládot alkotott meg:

  • bőrápoló termékcsalád,
  • Active Spa,
  • napozótermékek,
  • babaápoló
  • termékek,
  • smink termékcsalád és
  • Philip kozmetikumok férfiaknak.

Swisso Logical készítményekA Swisso Logical most két termékújdonsággal lepi meg a természetes kozmetikumok kedvelőit:

SWISSO LOGICAL GOLD FOLYÉKONY SZAPPAN

A szappanmentes készítmény kíméletesen tisztítja és óvja kezét, különleges arany csillogást kölcsönözve a bôrnek..

A folyékony szappan bíbor kasvirágot és panthenolt (B5 provitamin) tartalmaz.

SWISSO LOGICAL GOLD KÉZÁPOLÓ KRÉM

Swisso Logical készítményekA Zepter Cosmetics közkedvelt terméke ez alkalommal irizáló arany pelyhekkel dúsítva kapható. Ragyogóvá teszi a kézbőrt, melynek hidratáltsága kellemes érzést ad.

A Swisso Logical kézápoló krém védi, táplálja és lágy tapintásúvá varázsolja a bőrt ; a köröm erősebb, a körömágy bőre puhább lesz., használata után a bőr ragyog, mint az arany. A készítmény aloe verát, bíbor kasvirágot és panthenolt (B5 provitamin) tartalmaz.

 

A nyereményjáték résztvevői között 10 db. SWISSO LOGICAL GOLD FOLYÉKONY SZAPPAN-t és 10. db SWISSO LOGICAL GOLD KÉZÁPOLÓ KRÉM-et sorsolunk ki.

Swisso Logical készítményekBővebb információk:

Zepter kozmetikum termékcsalád hivatalos honlapja : http://www.zepter-cosmetics.com/

Egyéb Zepter termékek: www.zepter.hu

Telefonos felvilágosítást a termékeinkről a cosmetics@zepter.hu e-mail címen, vagy a 06-1 , 323-2426 számon kaphat!

Központi iroda, üzlet és bemutatóterem 1138 Budapest, Váci út 191. • Tel: (36-1) 437-6633, 323-2424,

Információs központ és üzlet 1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 1-3. • Tel: (36-1) 317-3602

www. z e p t e r . c om

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top