Nyereményjátékok

Nyerj Crocs termékeket!

Rögtön itt a hétvége, irány shoppingolni. Már tudod, hogy lejárod majd a lábadat, és a konditerem eszedbe sem fog jutni, miközben kedvenc boltodban keresed a legtrendibb tavaszi darabokat.

Nyerj Crocs termékeket!Nos, minden problémádra van megoldás, ugyanis az új Crocs kollekció nemcsak, hogy kényelmes viselet a hosszú sétához, de mindeközben formálja a lábadat, és biztos, hogy minden tavaszi ruhádhoz passzolni fog, élénk színeinek köszönhetően. A klasszikus fazon mellett megjelentek a papucsok, balerinák, szandálok, így szinte bármilyen alkalommal viselheted őket.

Amit a CrocsTone-ról érdemes tudni:

Ez a wellnes lábbelik legújabb ajánlata a Crocs-tól, melyek mindegyike, anyagának és új lábalakformáló rendszerének köszönhetően járás közben növeli az izomműködés intenzitását, formálja a lábakat, könnyű és kényelmes, és anti-stressz hatású. Egyszerűen talp és lélek minden pár Crocs cipőben. Klasszikus külső a klasszikus Crocs feelinggel. Szuperfejlett ergonómia, garantált Crocs komfort.

Nyerj Crocs termékeket!

 

A Crocs Tone tudomány:

1) Croslite: még több kényelmet és támogatást nyújt a lábadnak a Croslite anyag

2) Külső talp: billegősre tervezett talpa még jobb izomtevékenységre sarkall

3) Alakformáló gyűrű: célja, hogy viselője járás közben növelje az izomműködését.

 

Nyerj Crocs termékeket!

Mi is az a Croslite?

Tudd, hogy a Crocs tényleg más, hiszen a Crocs szabadalmaztatott zárt cellás műanyagkeveréke a Croslite anyag egyedülálló tulajdonságai révén lehetővé teszi a puha, könnyű, jó tapadású, kényelmes és – nem utolsó sorban – szagmentes műanyag lábbelik gyártását. Ez az a tudás és fejlesztés, ami megkülönbözteti a Crocs papucsokat és cipőket a többi műanyag lábbelitől, a Croslite-ot ugyanis csak és kizárólag a Crocs Inc. használhatja világszerte.

Nyerj Crocs termékeket!

 

Legyél Te is részese a színes Crocs világnak!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top