Nyereményjátékok

Nyerj Merrell termékeket!

Merrell történelem: Közel harminc éve történt, hogy a Utah állambeli Randy Merrell, aki addig hagyományos cowboycsizmákat készített, megálmodta a tökéletes túrabakancs formáját. A Merrell több évtizedes hódító útja azóta is folytatódik, hiszen ezek a lábbelik kényelmes sarokkal, precíz lábfej-kialakítással, a lábujjaknak tágas hellyel készülnek, melynek köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak. Tudtad, hogy a Merrell cipők talpai újrahasznosított gumiból, a talpbetétek pedig újrahasznosított kávéfilterből és papírból készülnek?

A cipők mára minden környezet típusra kínálnak megoldást. A világmárka tervezői követik a szabadtéri sportok kedvelőinek szükségleteit, és időről időre azoknak megfelelően fejlesztik a termékeket. A minőségi alapanyagokhoz innovatív technológiák párosulnak.

Nyerj Merrell termékeket!

 

Idővel a Merrell kollekciója kiszélesedett.

A Merrell túracipőivel vált ismertté, de köztudott, hogy a városi élet gyakran éppen annyi kihívást rejt, mint egy magas hegy megmászása. Ezt felismerve a Merrell tavasz-nyári kollekciójában kifinomult stílussal ötvözte technológiáját, hogy igazán vízálló, könnyű viseletű, komfortos ruhákat alakítson ki a legnedvesebb időkre. Céljuk, hogy a lendületes városi nőknek ne kelljen többé kompromisszumot kötniük divat és praktikum kérdésében. A Merrell megtartva az extrém sportokhoz kifejlesztett ruházat minden előnyét, elsőként a világon városi viseletté szabta közkedvelt ruhadarabjait. A teljes mértékben vízálló, szélálló és lélegző ruhákat a nagyvárosok dinamikáját figyelembe véve alakították.

 

Nyerj Merrell termékeket!

 

A Merrell ezeket az igényeket felismervén vált a legsikeresebb, legismertebb túra világmárkává.

MI IS AZ A BAREFOOT?!

A Merrell megalkotta a forradalmian új Barefoot kollekcióját, amely tudományos tényekre alapozva tökéletesen visszaadja a mezítlábas mozgás élményét futás, kirándulás és hétköznapi utcai viselés alatt is.

A mozgás mechanikája: azt mondják, minden ember más; ez igaz a testfelépítésükre és arra, ahogy lépünk. Ha lehetővé tesszük, hogy a láb természetes módon érintkezzen a talajjal, akkor lépteink sokkal hatékonyabbá válnak, mivel jobban igazodnak egyéni adottságainkhoz. A Barefoot cipők ösztönzik a súlypont áthelyezését a sarokról a középtalpra, így csökken az ízületeket érő erőhatás, javul a testtartás és egyensúly, valamint hatékonyabbá válik a mozgás. Ennek köszönhetően erősödik a mélyizomzat, nő a gyorsaság és a kalóriaégetés hatékonysága.

Aki futott már mezítláb tapasztalhatta, hogy testünk súlypontja ösztönösen mindig a középtalpra helyeződik. A Merrell Barefoot technológiája tudatosan ösztönzi ezt az evolúció során természetessé vált mozgásformát. A szupervékony Vibram® talpnak köszönhetően közvetlen kapcsolat jön létre a talaj és a láb között, ugyanakkor megvéd a terep okozta sérülésektől.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top