nlc.hu
Nyereményjátékok
Schober Pénzeső Nyereményjáték

Schober Pénzeső Nyereményjáték

Jelen Nyereményjáték Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Sanoma Media Budapest Zrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 9.) által üzemeltetett NLC.hu weboldalon megjelenő „Schober Pénzeső Nyereményjáték” nyereményjátékra (a továbbiakban: Nyereményjáték).

A Nyereményjáték Szervezője és Adatkezelője a Schober Information Group Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. III/39.) (a továbbiakban: Szervező vagy Adatkezelő) a Nyereményjáték Adatfeldolgozója a Sanoma Media Budapest Zrt. (a továbbiakban: Adatfeldolgozó)

    A Nyereményjátékban résztvevő személyek

A Nyereményjátékban részt vehet minden 22. életévét betöltött Internet-felhasználó belföldi természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik. (továbbiakban: Játékos).

A Nyereményjátékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

    a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.);az Adatfeldolgozó tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozóiegyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

 

    A Nyereményjáték leírása

A Nyereményjátékban a Játékosnak a nlc.hu weboldalon keresztül elérhető kérdésre kell helyesen válaszolnia, valamint az ott megkérdezett adatait hiánytalanul megadnia.

A nyereménysorsoláson az a Játékos vehet részt, aki helyesen válaszolta meg a feltett tudásalapú kérdést, valamint a kérdőívben szereplő valamennyi kérdést hiánytalanul megválaszolta és személyes adatait megadta.

    A Nyereményjáték időtartama

A Nyereményjáték 2011.05.16. 00:00 órától – 2011.05.31. 24:00 óráig zajlik. Az ezen időpontot megelőzően vagy követően beérkezett pályázatok nem vesznek részt a nyereményjátékban.

 

    Jelentkezés a Nyereményjátékra

A Nyereményjátékra jelentkezni az alábbiakban részletezett módon lehet:

o A Játékosnak maradéktalanul meg kell válaszolnia a kérdőívben feltett összes kérdést.

    A Nyereményjáték során meg kell adnia a szükséges adatokat hiánytalanul és a valóságnak megfelelően, és ezzel a Játékos bekerül a Nyereményjáték adatbázisába, azaz részt vesz a Nyereményjáték befejezésének időpontját követő nyereménysorsoláson.

A Nyereményjátékban történő részvételnek feltétele, hogy a Játékos beleegyezését adja a jelentkezéssel, hogy regisztrációs adatait az Szervező a jövőben piackutatás, közvetlen üzletszerzés, valamint reklám céljából használja, valamint továbbítja a Generali-Providencia Biztosító Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1066 Budapest, Teréz krt. 42-44., továbbiakban: Biztosító) valamint a Raiffeisen Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1054 Budapest, Akadémia u. 6., továbbiakban: Bank) részére.

A Játékos hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Szervező, a Biztosító és a Bank saját termékeiről, szolgáltatásairól, nyereményjátékairól, valamint piackutatási célból információs, reklám és direkt marketing anyagokat küldjön az átadott elérhetőségei bármelyikére. Jelen hozzájárulás kiterjed a postai úton, telefonon, SMS, e-mail, vagy MMS útján történő megkeresésekre.A Játékos tudomásul veszi, hogy hozzájárulása visszavonásig érvényes. A Játékos elfogadja, hogy a Szervezőtől, a Biztosítótól és a Banktól egyaránt bármikor tájékoztatást kérhet az adatai kelezésével kapcsolatos kérdésekről.A Játékosnak bármikor, indoklás nélkül, ingyenesen joga van hozzájárulása visszavonására, valamint a közvetlen megkeresés módszerével történő reklámküldés megtiltására. Ezen jogának eleget tehet a Szervező esetében az 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. III/39. és az info@schober.hu címeken, Biztosító esetében személyesen annak bármelyik hivatalos ügyfélszolgálatán, hagyományos vagy elektronikus levélben a Generali-Providencia Biztosító Zrt. 7602 Pf.: 888. illetve a generali@generali.hu címeken, míg a Bank esetében a Szervező elérhetőségein, a neve, születési helye és dátuma megadásával.A nyeremények kézbesítéséhez, igénybe vehetőségéhez szükséges a pontos név (vezetéknév, keresztnév), lakóhely irányítószáma, e-mailcím és telefonszám pontos megadása, amely alapján a Játékos egyértelműen beazonosítható. Egy e-mail címről érkező helyes válasz és hiánytalanul kitöltött kérdőív csak egyszer szerepel a sorsolásban, egy Játékos egy e-mail címről legfeljebb egyszer próbálkozhat a helyes válasz elküldésével. Egy Játékos csak egy e-mail címről játszhat a Nyereményjátékban. Ha valaki mégis többször küldi el a helyes választ és a hiánytalanul kitöltött kérdőívet, azt kizárjuk a Nyereményjátékból a tisztesség és a többi, szabályosan játszó Játékos érdekében.

A Nyereményjátékban csak akkor vehet részt valaki, illetve a kérdőív kizárólag akkor küldhető el, ha a Játékos valamennyi kérdésre válaszolt, illetve valamennyi szükséges adatát megadta. A Játékos csak abban az esetben küldheti el adatait, kérdőívét és a helyes megfejtést, ha elfogadta a jelen Szabályzatot és a szabályzatban foglaltak szerint hozzájárult személyes adatai kezeléséhez. A Szabályzat elfogadásával a Játékos hozzájárul ahhoz, hogy amennyiben nyer, úgy neve és lakóhelye településneve mindenki számára elérhető módon megjelenik a játékoldalon. A Nyereményjátékra történő jelentkezés kizárólag e feltételek együttes teljesülése esetén érvényes.

 

    Nyeremény

A Nyereményjáték Szervezője az alábbi nyereményt biztosítja:

Fődíj: nettó 150 000 Ft, azaz nettó Százötvenezer forint, melyhez kapcsolódó adókötelezettség a hatályos jogszabályok szerint a Nyereményjáték Szervezőjét terheli. A nyereményt a Szervező bankkártyán adja át a nyertesnek.

A nyeremény másra át nem ruházható. Szervező az őt a hatályos jogszabályok alapján kifizetőként terhelő adókötelezettségeinek maradéktalanul eleget tesz.

 

    Sorsolás

A sorsolás egy véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal történik, az Adatfeldolgozó 3 munkavállalójából álló sorsolási bizottság előtt, melyről hivatalos jegyzőkönyv készül. A sorsoláson minden Játékos azonos nyerési eséllyel vesz részt. A résztvevő Játékosok közül minden sorsolás alkalmával ugyanezen módszerrel pótnyertes is kisorsolásra kerül. A pótnyertes abban az esetben jogosult a nyereményre, ha a nyertes valamilyen oknál fogva nem jogosult a nyeremény átvételére.

 

    Nyertesek értesítése

A nyerteseket minden esetben a megadott e-mail címen értesíti a Nyereményjáték Szervezője a sorsolást követő egy héten belül. Amennyiben a megadott e-mail cím nem létezik, vagy más okból nem fogadja az értesítő e-mail-t, a nyertes – függetlenül attól, hogy a neve a játékoldalon a számítógépes programmal végzett sorsolás miatt automatikusan megjelenik – nem jogosult a nyereményre.

Amennyiben a Nyertes 5 napon belül nem válaszol a neki küldött e-mailre, és nem lép kapcsolatba a Szervezővel, a pótnyertes válik jogosulttá a nyereményre. A Szervező az 5 napos határidő vonatkozásában igazolást nem fogad el.

 

    A nyeremények kézbesítése

A nyereményt a Nyereményjáték Szervezője adja át a Nyertesnek nettó 150 000 Ft (azaz nettó Százötvenezer forint) értékű bankkártya formájában az értesítéstől számított legkésőbb egy hónapon belül. A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele/igénybe vétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe és a Szervezőt valamint az Adatfeldolgozót semmilyen felelősség nem terheli.

 

    Adatkezelés

A Játékosok a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy

    a regisztrációs adataikat, kérdőíveiket a Nyereményjáték Szervezője a jövőben azokat piackutatás, közvetlen üzletszerzés, valamint reklám céljából használja, és továbbítja a Generali-Providencia Biztosító Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1066 Budapest, Teréz krt. 42-44., továbbiakban: Biztosító) valamint a Raiffeisen Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1054 Budapest, Akadémia u. 6., továbbiakban: Bank) részére. Amennyiben a Játékos a Nyereményjáték végeztével adatai jövőbeli felhasználáshoz mégsem kíván hozzájárulni, a Játékosnak bármikor, indoklás nélkül, ingyenesen joga van hozzájárulása visszavonására, valamint a közvetlen megkeresés módszerével történő reklámküldés megtiltására. Ezen jogának eleget tehet a Szervező esetében az 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. III/39. és az info@schober.hu címeken, Biztosító esetében személyesen annak bármelyik hivatalos ügyfélszolgálatán, hagyományos vagy elektronikus levélben a Generali-Providencia Biztosító Zrt. 7602 Pf.: 888. illetve a generali@generali.hu címeken, míg a Bank esetében a Szervező elérhetőségein, a neve, születési helye és dátuma megadásával. Az Adatkezelő által kezelt adatok vonatkozásában a Játékost megilleti, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Adatvédelmi törvény) 11-16/A. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is.Megadott adataik az Adatkezelő adatbázisába kerüljenek, és azokat az Adatkezelő minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a nyeremények kisorsolása, a nyertesek értesítése és a reklamációk kezelése céljából, a Játékos hozzájárulásának visszavonásáig. Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben nem adja meg a Nyereményjáték lebonyolításához szükséges adatait, vagy amennyiben azok törlését kéri a nyeremény átadását megelőzően, az a Játékból való kizárásához vezet.

A nyertesek tudomásul veszik, hogy a helyes válaszokat, a kitöltött kérdőíveket, valamint név-, és lakcímadataikat tartalmazó sorsolási jegyzőkönyvet az Adatfeldolgozó a Szervező részére átadja, aki székhelyén 5 évig megőrzi az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), melyet követően az adatok törlésre kerülnek.
A Szervező a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között. Adatkezelési nyilvántartási szám: ABI-5827/2010/N

 

    Felelősség kizárás

A regisztráció hiányosságáért (névelírás, stb.), értesítési, vagy átadási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékosokat terheli. A Szervező a nyeremények hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétel során, a Nyereményjáték esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Nyereményjáték során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve a Nyereményjátékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

 

    Egyéb

A Játékos a Nyereményjátékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét és lakcímét (kizárólag a település megjelölésével) a Szervező az NLC.hu weboldalon a Nyereményjáték végétől számított 6 hónapig nyilvánosságra hozza. A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

 

Kelt: Budapest, 2011. május 9.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top