Nyereményjátékok

Therapy Air® iOn

A technikai fejlődés jelentősen javított életminőségünkön, de napjainkban néhány komoly probléma is felmerül hatására, ilyen pl. a környezetszennyezés, mely egyre több betegségtípus kialakulásához vezet.

Therapy Air® iOnA por, különféle allergének és irritációt okozó anyagok, vegyszerek és dohányfüst egyaránt veszélyeztetik közvetlen környezetünk tisztaságát.

A természetes eredetű illetve az emberi tevékenység által okozott légszennyezettség révén évente több millió tonna por kerül a levegőbe, amelyet a légáramlatok mindenhová magukkal sodornak. Zárt belső térben átlagosan 40-100%-kal több az egészségre és a jó közérzetre káros anyag, mint a szabad ég alatt, ilyenek pl. a házi por, az allergén illetve irritáló anyagok, a tisztítószerekből párolgó toxinok, a dohányfüst, a korom és a kellemetlen szagok.Egyre nő a házi por, penész, pollen, atkák és rovarok okozta allergiás megbetegedések száma. Egyre gyakrabban fordulnak elő irritációs panaszok, légzőszervi, szív- és érrendszeri panaszok illetve rákos megbetegedések. Ebből a szempontból a gyermekek különösen veszélyeztetettnek számítanak.

 

Egyedül senki sem képes fordítani a globális trendeken, de mindenki segíthet önmagán és közvetlen környezetén. A zárt terek szennyezet levegőjére korszerű megoldás a Therapy Air® iOn, a Zepter hatékony és mellékhatásoktól mentes légtisztító készüléke.

 A fejlett technológiák alkalmazásával készült légtisztító dekoratív kiegészítője lehet minden lakásnak. Működése a legújabb tudományos eredményeken alapul, hogy környezetünket tisztán tartsa és megóvja egészségünket. A A  természetben zajló folyamatokat alapul véve a Therapy Air® iOn megoldást nyújthat a beltéri légszennyezettség problémájára – a készülék nemcsak elegáns és felhasználóbarát, de a tiszta levegő frissességét kölcsönzi a helyiségnek.

 

A Therapy Air® iOn felhasználóbarát készülék, amely rendkívül egyszerűen és könnyen kezelhető: a kiválasztott funkciót egyetlen gombnyomással beállíthatjuk.

 

A Therapy Air® iOn a megnyugtató megoldás közvetlen környezetünk levegőjének tisztán tartására, mivel nemcsak megszűri és tisztítja a levegőt, de negatív ionokkal is dúsítja.

 

A légszűrés hatékonyságát a készülék által kibocsátott negatív ionok növelik.

Therapy Air® iOn

 

A készülék fő részei:

Ötlépcsős szűrő rendszer Negatív ion generátor

A szűrőrendszer és a negatív ion generátor együttes használata rendkívül tiszta levegőt biztosít.

5 szűrő

A Zepter Therapy Air® iOn 5 különféle légtisztító szűrővel rendelkezik:

Elektrosztatikus előszűrő (antisztatikus szűrő)Középszűrő (antibakteriális szűrő)HEPA-szűrőEzüst allergiapajzs (antiallergén szűrő)Aktív szenes szagtalanító szűrő (aktív szénszűrő)

 

A különféle szűrőket a szűrőház fogja egységbe. Kis helyet foglalnak, és könnyen cserélhetők.

Az ötlépcsős szűrőrendszeren való áthaladás során a készülék a legtöbb szennyeződést kiszűri. Az egyes szűrök áthatolhatatlan falakat képeznek a szennyezőanyagok előtt.

A Zepter Therapy Air® iOn tehát  ötvözi a légszűrés hatékonyságát a negatív ionok jótékony hatásával.

 

Therapy Air® iOn

A Therapy Air® iOn kiválóan használható akár otthon, akár az irodában mivel hasznos segítőtárs lehet  az allergiával, illetve az asztmával folytatott harcban. Ezen túlmenően alkalmazható munkakörnyezetben, nagy forgalmú zárt terekben, éttermekben, sportklubokban, mozikban, illetve minden olyan helyen, ahol az emberek enni vagy dolgozni gyűlnek össze.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top