Nyereményjátékok

Játssz és NYERJ egy NYELVTANFOLYAMOT!

Ha szeretnéd a nyelvtudásodat felfrissíteni vagy egy új nyelvet megtanulni, akkor játssz az ELO nyereményjátékán! Egy szerencsés játékos egy szabadon választott nyelvtananyag-csomagot nyer, további 3 játékos között pedig ELO-s ajándékcsomagokat sorsolunk ki.

A jó idő beköszöntével nyári utazásainkat tervezgetjük: kiválasztjuk az időpontot, az úti célt, s megkezdődik a szervezés. Közben tartsd szem előtt: ha igazán maradandó úti élményekre szeretnél szert tenni, az idegen nyelvek tudása is nélkülözhetetlen!

Játssz és NYERJ egy NYELVTANFOLYAMOT!

Sokan közülünk külföldre tervezik nyaralásukat, hiszen vágyunk a tengerhez, a hegyekbe vagy egzotikus szigetekre… Ez esetben nemcsak az utazás módját, a szállást, az ellátást, programunk összeállítását kell megszerveznünk, de gondolnunk kell arra is, hogyan értünk majd szót az adott ország lakosaival.

Különféle helyzetekbe kerülhetünk, amikor szükséges lesz megszólalni angolul, németül, franciául, olaszul vagy éppen spanyolul… Frissítsd fel nyelvi ismereteidet már most!

Az ELO számos segítséget nyújt azoknak az érdeklődőknek, akik a nyelvtanulás iránt kedvet éreznek.

INGYENES NYELVLECKÉK

Már 5 nyelven: angolul, németül, olaszul, spanyolul és franciául is letölthetőek az ingyenes ELOnet nyelvleckék! A program számos hasznos és érdekes nyelvtanulási lehetőséget kínál, amelyekkel a tanulás szinte gyerekjáték. Regisztrálj a www.elonet.hu oldalon és töltsd le az ingyenes próbaverziót.

Memoplus program

Játssz és NYERJ egy NYELVTANFOLYAMOT!A Memoplus olyan szótanuló program, amely segítséget nyújt az idegen nyelvek tanulásában.
A program sokoldalú, és remekül használható az idegen nyelvű szavak, szófordulatok és kifejezések gyakorlására. A programról további információt a www.elo.hu/memoplus oldalon találsz.

ELOnyelvmester

Az angol nyelvű szótanuló hírlevélre a www.elo.hu/nyelvmester weboldalon tudsz feliratkozni, így hetente új angol szavakat, kifejezéseket tanulhatsz meg!

Úgy érzed ideje felfrissíteni a nyelvtudásod? Szívesen belevágnál egy új nyelv elsajátításába? Jelentkezz az ELO számos nyelvtanfolyamainak egyikére!
Amennyiben felkeltették érdeklődésedet a fentiek vagy bővebb információra van szükséged, kattints az ELO honlapjára.

www.elo.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top