Nyereményjátékok

Fehérje – és búcsút mondhatsz a kilóknak?

A fehérjediéták egyre népszerűbbek lettek mostanában. Míg a szénhidrátok a mumus szerepébe kerültek, a proteinekkel igyekszünk súlyt veszíteni, energiához jutni. De tényleg jók minderre a fehérjék?

A szénhidrátok negatív szerepbe kényszerülése annak a felfedezésnek köszönhető (ez főként az egyszerű szénhidrátokra igaz), miszerint hirtelen emelkedést okoznak a vércukorszintben, ami aztán éppolyan gyors zuhanást is eredményez: éhségrohamot okozva. A szénhidrátokban található energiát a szervezetünk nagyon gyorsan felhasználja, tehát csupán rövid időre elégíti ki szervezetünk energiaigényeit, ugyanakkor a feleslegesen bevitt szénhidrát-kalóriák előszeretettel raktározódnak: zsír formájában. Ezzel szemben a fehérjének számos előnye van: a szervezet maradéktalanul tudja hasznosítani, így egy fehérjediéta gyors súlyvesztést eredményezhet, izomveszteség kockázata nélkül.

 

A fehérjediéta előnyei

  • Megakadályozza a vércukorszint nagy ingadozásait
  • Egy egyszerű diétánál gyors súlyvesztéshez vezet
  • Megszünteti a szervezet felesleges vízraktárait
  • Könnyen emészthető, így nem terheli szervezetet

 

Csupán 2 hét a távolság az álomalakodig!

Fehérje - és búcsút mondhatsz a kilóknak?

 

A Turbó-diéta® Intenzív Programját a szakértők méregtelenítéssel javasolják kezdeni: az első nap célszerű átesnünk egy alapos salaktalanításon, hogy szervezetünket felkészítsük a megváltozott táplálékbevitelre, és biztosítsuk a jó minőségű fehérje és vitaminok lehető legtökéletesebb felszívódását. A diéta során a Turbó diéta® fehérje turmixpor – ami a változatosság kedvéért 4 ízben is kapható – gondoskodik a jó minőségű fehérjék, és egyéb tápanyagok beviteléről, amire csak szüksége lehet a szervezetünknek,  így elkerülhetjük a bőrünkre nézve káros és szükségtelen anyagok bevitelét is. Ezzel mérsékeljük a kritikus helyeken kialakult narancsbőrünket is!

 

A praktikus Turbó diéta® Shake most még inkább megkönnyíti, hogy a rohanó hétköznapokon a minőségi tápanyaghoz juttassuk a szervezetünket, hiszen egy elég bedobni egy palack Shake-t a táskánkba, és már szaladhatunk is tovább a dolgunkra.

Fehérje - és búcsút mondhatsz a kilóknak?

 

 

Fogyj két hét alatt két ruhaméretet!

A diéta különlegessége az – ellentétben a többi fogyókúrás módszerrel -, hogy a súlyveszteség nem az izomtömegnél fog jelentkezni, hanem a testzsírunk tömege kezd el csökkenni. A fogyókúra során intenzíven zsírcsökkenést tapasztalhatunk nap mint nap.  Ez két hét alatt akár két ruhaméretnyi minuszt is jelenthet. A Turbó-diéta® tartós fogyást biztosít, turbó ütemben, jojó effektus nélkül. Szervezetünk két hét alatt hozzászokik a diéta biztosította újfajta táplálkozási rendszerhez, amely során csak a szükséges mennyiségű tápanyagot visszük be, aminek egészét hasznosítja a szervezetünk.

 

Ha kérdésed van a diétával kapcsolatban, kérdezd Laurát, a Turbó-diéta Központ háziasszonyát.

 

Turbó diéta Központ
1139 Budapest, Váci út 91.

Tel.: 06 1 451 0294

Web: www.turbodieta.hu

Email: info@turbodieta.hu

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top