Nyereményjátékok

Szépség, lélek és szenvedély

Három szó, amely nem csak a Női Teniszezők Szövetségének (WTA) teniszezőire jellemző, hanem az Oriflame értékeit is képviseli. A játékosok kitartása és az így elért sikerek példát mutatnak és ösztönzést adnak a hölgyeknek szerte a világon.

Az Oriflame örömmel jelenti be egy tökéletes páros együttműködésének a kezdetét: az Oriflame a világ első számú női sportszövetsége, a WTA hivatalos partnere lett. A versenyeken részt vevő sportolók a bizonyítékai annak, hogy kemény munkával és elszántsággal milyen hatalmas sikert lehet elérni. A WTA támogatásával nem egyszerű teniszezőnőket támogatunk, hanem olyan hölgyeket, akik mertek álmodni

és megvalósítani álmaikat.

Az Oriflame-nő is keményen dolgozik, hogy valóra váltsa az álmait, és ugyanúgy címeket és csodálatot vív ki munkája eredményével. Az Oriflame a WTA szponzoraként a női tenisz támogatásánál sokkal többet tesz! Valamennyi nőt támogatja rejtett képességei kibontakoztatásában, hogy sikeresek, elégedettek és boldogok legyenek.

Az Oriflame vállalatot 1967-ben, Svédországban alapították azzal a céllal, hogy természet inspirálta szépségápolási termékeket készítsen.

Minden igényt kielégítő, kiváló minőségű szépségápolási és wellness termékeket kínálunk, amelyek segítségével nemcsak megszépül, de nagyszerűen érezheti magát a bőrében. Természet inspirálta szépségápolási készítményeinket a legkorszerűbb tudományos vívmányok felhasználásával fejlesztjük ki. Termékskálánk az egész család számára kínál szépségápolási termékeket – a bőrápolástól kezdve a dekorkozmetikumokon át egészen a hajápoló szerekig, de a kínálatunk az illatokat, a Wellness by Oriflame termékeit és a kiegészítő termékeket is magában foglalja.

Szépség, lélek és szenvedély

Az Oriflame ma már több mint 60 országban van jelen, éves forgalma pedig meghaladja az 1,5 milliárd eurót. A kiváló minőségű termékeket több mint három és fél millió Szépségtanácsadó népszerűsíti és forgalmazza világszerte. A készítmények minőségét a cég saját, igen korszerű kutatási és fejlesztési egységei biztosítják. Mára a vállalat egyike lett a világ leggyorsabban növekvő szépségipari cégeinek.

További információk: www.oriflame.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top