Nyereményjátékok

MARSHALY Zepter pénzügyi tanácsadó társaság

A pénz nem boldogít-tartja a közmondás, de az tagadhatatlan, hogy életünk minden területét befolyásolja pénzügyi helyzetünk, és ehhez kapcsolódó pénzügyi döntéseink. Bizonyos fokú pénzügyi kultúrát legtöbbünk elsajátít, ám gyakran szembesülhetünk azzal, hogy manapság ez már kevésnek bizonyul, mivel a pénzügyi piac egyre bővülő kínálata nehezen átlátható, bonyolult döntésekre kényszeríthet minket.

MARSHALY Zepter pénzügyi tanácsadó társaságRáadásul Európa társadalombiztosítási rendszereinek stabilitása egyre inkább az egyén személyes felelősségén múlik, mivel az állam többé nincs abban a helyzetben, hogy teljes mértékben fedezni tudja a társadalombiztosítást.

Ez azt jelenti, hogy egyre inkább maguknak kell gondoskodnunk biztonságunkról és ellátásunkról. 
Emellett egyre többen jövünk rá arra is, hogy a pénzügyi tervezés a biztonság megteremtése mellett nagy segítséget nyújt vágyaink megvalósításához és céljaink eléréséhez is.

Ugyanakkor a pénzügyi konstrukciók választéka egyre összetettebb és szélesebb, ezért rengeteg időt és energiát pazarolhatunk el bankoknál, biztosítóknál, egyéb pénzintézeteknél, pedig mindezt ma már megspórolhatjuk, ha pénzügyi tanácsadást veszünk igénybe. Ebbe tud Önnek segíteni a svájci székhelyű MARSHALY Zepter nagyvállalat. A társaság ma már 9 országban jelen van, erős nemzetközi bázist alakítva ki ezzel. . Ebben az erős szakmai környezetben a MARSHALY Zepter és pénzügyi tanácsadói képesek a legfontosabb feladatra koncentrálni: ügyfeleiknek értéket és biztonságot adni!

MARSHALY Zepter pénzügyi tanácsadó társaság

 

A MARSHALY Zepter ezt független, széleskörű pénzügyi tanácsadással éri el. Szolgáltatásunk öt lépésből áll:

  • részletes pénzügyi elemzés,
  • a koncepció szakmai kidolgozása,
  • egyéni konzultáció,
  • professzionális megvalósítás és
  • hosszú távú segítségnyújtás.

Célunk a meglévő vagyon optimalizálása és a joghézagok kizárása, alacsonyabb költséggel, magasabb bevétellel. Az eredmény a jobb anyagi helyzet ügyfeleink és családjuk számára, akik ezáltal egyben jobb életminőséghez is jutnak.

MARSHALY Zepter pénzügyi tanácsadó társaság

 

A MARSHALY Zepter tanácsadók alapos és folyamatos képzésben részesülnek, amely kifejezetten erre az izgalmas feladatra készíti fel őket. Ez lehetővé teszi, hogy az értékteremtés mindig legfőbb célunk maradhasson. A MARSHALY Zepter tanácsadók sikere alapelvünkön múlik:

A kiváló minőség megteremti a bizalom alapját és hosszan tartó értéket kínál ügyfeleinknek.

Konzultációnk Ügyfeleinkkel személyes és egyénre szabott. Az alábbi öt lépés teszi lehetővé, hogy ügyfeleink jobb anyagi helyzetbe kerülhessenek:

    Pénzügyi elemzés (analízis)A koncepció szakmai kidolgozásaEgyénre szabott konzultációProfesszionális megvalósításHosszú távú segítségnyújtás

Tanácsadóink először az ügyfelek személyes céljait, vágyait tárják fel, majd felmérik az egy háztartásban élők anyagi helyzetét. Kiindulási alapként közösen világosan megfogalmazzuk a pénzügyi célokat és munkatársaink erre építve dolgozzák ki a megoldást.

MARSHALY Zepter pénzügyi tanácsadó társaság

 

A pénzügyi elemzés eredménye adja tehát a megoldás alapját. Tanácsadóink ezután egyénre szabott pénzügyi tervet készítenek, amely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink a lehető leggyorsabb módon érjék el céljaikat. Mindez úgy történik, hogy a tanácsadó összeállít egy termékcsomagot a MARSHALY Zepter széles termékkínálatából.

Végül az ügyfél megismeri a pénzügyi tervet, és minden lehetséges variációját is. Az ügyfelet ekkor minden lépésről részletesen tájékoztatjuk és elmagyarázzuk a termékkombinációk kínálta előnyöket. Ilyenkor kerül sor a kockázatok ismertetésére is.

Amint az ügyfél meghozta a döntést, a tanácsadó elindítja a terv professzionális megvalósítását. Az ügyfélnek ekkor már semmi dolga.

Mivel az ügyfelek pénzügyi helyzete és a piac folyamatosan változik, a pénzügyi tervet időről időre meg kell változtatni. A MARSHALY Zepter pénzügyi tanácsadói készséggel állnak rendelkezésre, ha az ügyfél erre igényt tart. Ez a segítség hosszú távú partnerséget hoz létre.

Saját adatbázisára és a piaci trendek kutatására alapozva tehát a Marshaly optimalizálni tudja az Ön befektetéseinek biztonságát. Ha a Marshalyhoz  szolgáltatásai veszi igénybe, valóban  azt kapja, amire szüksége van- ezért forduljon hozzánk bizalommal!

Várjuk jelentkezését a www.marshaly.hu weboldalon!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top