Nyereményjátékok

Hogyan oldd meg gyermeked nyelvtanulási gondjait már most?

Tudtad, hogy a világ 75%-a többnyelvű, vagyis az egynyelvűek vannak kisebbségben? Vagy azt, hogy a nyelvelsajátítás már az anyaméhben elkezdődik, ezért az újszülöttek anyanyelvre jellemzően sírnak? Kicsi korban gyermeked agya bámulatosan rugalmas, szivacsszerűen szívja magába az információt, érdemes ezért azt az időszakot egy vagy két idegen nyelv elsajátítására is kihasználni!

Hogyan oldd meg gyermeked nyelvtanulási gondjait már most? Nagy jót teszel magadnak és gyermekednek is, ha bizonyítottan hatékony módszerrel már bölcsis vagy ovis korban megtanul angolul, mert egészen bizonyosan szüksége lesz rá!

Nem beszélve arról, hogy megspórolhatod a későbbi magolást, kedvetlen görnyedést az angollecke fölött.

Már Magyarországon is a legtöbb településen elérhető Helen Doron brit nyelvész és pedagógus 1985-ben kidolgozott természetes, anyanyelvszerű nyelvelsajátítást biztosító módszere. A Helen Doron Early English módszer speciálisan 3 hónapostól 14 éves gyerekek angoltanítására készült és a gyerekek életkori sajátosságainak figyelembevételével kínál kezdő és haladó szinteket. A Helen Doron módszer világszerte elismert, és több mint 1 millió (!) gyermek tanult már vele angolul világszerte, sokan nemzetközi angol nyelvvizsgát tettek kisdiákjai közül Magyarországon is.

A Helen Doron angol gyerekeknek nyelviskola-hálózat babaangol tanfolyama az anyanyelvi angolon kívül a baba-mama kötődést is erősíti, segít a hatékony kommunikáció kialakításában és persze az angoltanfolyamon az anyukák is csiszolhatják angoltudásukat. A nyelvelsajátításban nincs alsó korhatár, minél korábban kezdi el a gyermek, annál jobb. Csecsemőkorban pedig teljesen a beszédfejlődéssel párhuzamosan megy végbe az angol nyelv elsajátítása is.

Hogyan oldd meg gyermeked nyelvtanulási gondjait már most?

 

Számos tévhit kering viszont a kisgyermekkori nyelvoktatásról. Egyesek például attól tartanak, hogy a nyelvtanulás miatt sérül a gyermek anyanyelve. Kutatások, szakvélemények támasztják alá azonban, hogy a több nyelven való gondolkodás és beszéd inkább gazdagítja a gyermeket, semmint kárt tesz.

Alaptalanok tehát azok a félelmek, hogy a kisgyermekkori nyelvtanulás káros vagy túl korai volna. Ebben az életkorban a gyermekeknek egyáltalán nem megterhelő az angolozás, ráadásul így elkerülhetjük a későbbi izzadságos tanulást. Ha elszalasztjuk ezt az időszakot, nincs esély az anyanyelvi tudás megszerzésére.

Hogyan oldd meg gyermeked nyelvtanulási gondjait már most?

 

Anyanyelvi angol és felejthetetlen élmények – INGYEN KIPRÓBÁLHATÓ a Helen Doron angolnál!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top