Nyereményjátékok

Vásárolj okosan!

Itthon is egyre népszerűbbek a különböző online shopping klubok, melyek közül most az exkluzív fashiondays.hu oldallal ismerkedhetünk meg közelebbről.

Vásárolj okosan!A hazai divat szerelmesei ezen az oldalon nemcsak, hogy igazi világmárkákhoz juthatnak hozzá, de mindezt kedvezményes árakon és kényelmesen tehetik.

Hogyan? Először is regisztrálni kell az oldalra, hogy a naponta új kollekciókat láthassuk, majd vásárolhassunk.

A belépés után rendkívül széles választék vár, melyre ráunni szinte lehetetlen, hiszen egy adott akció mindössze 3-5 napig aktív. Pont emiatt a viszonylag rövid elérhetőség miatt érdemes gyakran visszalátogatni, hiszen sokkal izgalmasabb egy folyamatosan változó kínálatot böngészni, mint a megszokott állandó árukészletet.

Az elmúlt időszakban például olyan márkák fordultak meg az oldalon, mint Tommy Hilfiger, Valentino, Calvin Klein, Miss Sixty, Energy, Guess, Lacoste, Scholl és D&G, de ez csak töredéke azoknak a neveknek, akikkel találkozhatunk.

A ruhák, cipők, táskák és ékszerek óriási felhozatala mellett, még különleges csomagajánlatok is várják az oldalra látogatót főként szépség-, egészség és wellness témában.

A klub közösségi oldalán a legizgalmasabb akciók kapcsán tartalmas információk és termékfotók, valamint egyéb divathírek várnak, szóval érdemes a hírlevélen kívül itt is követni a Fashion Days-t, hátha éppen álmaid cipője kerül a szemed elé kedvezményesen.

Mutatunk pár csábító példát a kínálatból:

 

Vásárolj okosan!
 
 
 
 
Vásárolj okosan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top